Fellessamling før OL

Landslagene i handball og fotball var i dag samlet for å dele erfaringar før OL.

Bjarne Berntsen(V) og Marit Breivik(H)

Bjarne Berntsen(V) og Marit Breivik(H)

Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

Håndballjentene jakter gullet fotballjentene allerede har og Marit Breivik tror det er mye å lære av deres Sydney- triumf.

- Når man tenker tilbake på den gullmedaljen fotballjentene vant, så er det hvertfall en erfaring i å ikke gi opp og ikke miste troa på at det er mulig. Ting kan ofte se umulig ut, men ting kan også snu fort, og da er det viktig å beholde troen på at alt er mulig, sier Marit Breivik til NRK.

Men det er håndballjentene som har mest mesterskapserfaring, så også landslagstrener for fotballjentene, Bjarne Berntsen, var klar for å høste råd til sin egen tropp.

- De har prestert og vunnet store mesterskap. Vi har en ganske urutinert tropp som skal til OL, og da er godt å få gode råd på veien, sier Berntsen.

Siste nytt

 • Samuelsen leies ut til Haugesund

  Martin Samuelsen blir Haugesund-spiller frem til sommeren. Det bekrefter han selv overfor Haugesunds Avis. 21-åringen, som er eid av West Ham, var sist utlånt til den nederlandske klubben Venlo.

  Martin Samuelsen.
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
 • Ruud tok seg enkelt vidare

  Casper Ruud leverte knallsterkt og vann 6–1 og 6–2 mot Carlos Berlocq i første runde i ATP-turneringa i Rio de Janeiro tysdag. 20-åringen hadde få problem med den 16 år eldre argentinaren.

  Casper Ruud
  Foto: Daniel Bockwoldt / AFP
 • 5.-plass til Foss-Solevåg

  Amerikanske Mikaela Shiffrin vinn parallellslalåmen i Stockholm og sikrar seg dermed også krystallkula i verdscupen i slalåm denne sesongen. På herresida vinn Ramon Zenhaeusern føre svenske André Myhrer. Sebastian Foss-Solevåg blir beste norske med ein 5.-plass, etter å ha slått ut Henrik Kristoffersen.

Sendeplan

Kl. Program Kanal