Siste nytt

 • Beste norske på tredjeplass

  Jarl Magnus Riiber hoppet seg til en tredjeplass i hoppdelen i Val di Fiemme søndag. Et tett hopprenn som vil gjøre det utrolig spennende i langrennsdelen seinere i dag. Fra første til sjetteplass skiller det bare tolv sekunder.

  Japanske Ryota Yamamoto leder med 0:02 sekunder til franske Laurent Muhletahler. Riiber er bare 0:03 sekunder bak tet.

  Øvrige norske: 6. Bjørnstad, 14. Skoglund, 24. Flatla, 25. Oftebro, 30. Graabak, 35. Krog.

  Jarl Magnus Riiber
  Foto: GEORG HOCHMUTH / AFP
 • Blonz skadet i kneet

  Under oppvarming før gårsdagens kamp mot Sveits fikk Alexander Blonz en vridning i venstre kne, og måtte sitte på benken hele kampen.

  Det var samme kne som han i fjor høst hadde en skade i, etter at han fikk kneskålen ut av ledd.

  Blonz har vært til undersøkelser i natt, og de viste en liten rift i leddbåndet på innsiden av venstre kne (såkalt grad 1 skade), opplyser Håndballforbundet, samt en liten rift i båndstrukturene på innsiden av kneskålen - på samme sted som den gamle skaden satt.

  Det ble ikke funnet skade på korsbånd eller menisker.

  – Planen i dag er å teste Alexander funksjonelt med håndballbevegelser og styrke. Deretter vil det bli tatt stilling til hans videre deltagelse i VM, skriver forbundet i en melding fra det medisinske teamet til laget.

  Eliteserien håndball, menn (21. runde): Elverum - ØIF Arendal (27-27)
  Foto: Fredrik Hagen
 • Leicester klatret forbi Liverpool

  James Maddison og Harvey Barnes ga Leicester 2-0 over Southampton lørdag. Med seieren inntok vertene 2.-plassen i Premier League.

  Oppgjøret så ut til å ebbe ut med Maddisons scoring etter 38 minutter, men fem minutter på overtid doblet Barnes ledelsen på en kontring.

  Leicester er uten tap på sine fem siste ligakamper. Brendan Rodgers' menn står med 35 poeng etter 18 kamper. Det har tatt dem forbi Liverpool før den regjerende Premier League-mesteren møter serieleder Manchester United på Anfield søndag. (NTB)

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Alex Pantling / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal