NRK Meny

FCK-kamp spilles i Kiev

FC Københavns bortemøte med Dnipro i mesterligakvalifiseringen er blitt flyttet til Kiev på grunn av uroen i det østlige Ukraina. Det europeiske fotballforbundet (UEFA) hadde opprinnelig besluttet å la kampen gå som planlagt i Dnipropetrovsk, men valgte onsdag å flytte den til den ukrainske hovedstaden.

Ståle Solbakkens lag har helt siden fredagens trekning bedt UEFA om å finne en løsning. Danskene slet med å finne noen til å fly dem til Dnipropetrovsk.

– Det finnes ikke fly som flyr dit, og det er også umulig å bli forsikret dersom man skal dit. Vi får se hva som skjer, sa Solbakken søndag.

Siste nytt

 • Turvoll Fossli reiser hjem

  Sondre Turvoll Fossli reiser hjem fra Ruka etter å ha kommet på sjetteplass under fredagens langrennssprint, skriver NTB. Fossli endte på sjetteplass i finaleheatet, men reiser nå hjem for å forberede seg til verdenscupen på Lillehammer.

  Verdenscup ski nordiske grener
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Sveits vant mot Norge

  Sveits vant bronse i curling-EM etter å ha slått Norge 6-5 i fredagens kamp. I finalen i morgen møtes Sverige og Skottland.

  Thomas Ulsrud
  Foto: Jon Eeg / NTB scanpix
 • Uforandret lag for Norge

  Norge stiller med de samme fire hopperne som forrige helg i morgendagens lagkonkurranse. Det til tross for at Anders Fannemel bommet totalt i kveldens renn. De fire som skal hoppe for Norge er da Tande, Forfang, Fannemel og Johansson.

  lag
  Foto: Janek Skarzynski / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal