NRK Meny
Normal

Favorittene stresser ikke

Regjerende verdensmestere Todd Rogers og Phil Dalhausser fra USA er svært avslappet til favorittstempelet.

Todd Rogers og Phil Dalhausser
Foto: Yngvild Schei / NRK

- Man kan ikke plukke ut en favoritt i dette mesterskapet. Det er minst seks gode lag som alle kan vinne i år, sier Dalhausser til NRK.

– Merker ikke noe til presset

Han føler ikke noe press i forhold til gull også i dette mesterskapet og tar dag for dag.

– Jeg tror ingen før oss har klart gull i VM, gull i OL og deretter gull igjen i VM, så det hadde jo vært kult å få til, sier han.

Makker Todd Rogers er enig med Dalhausser. De har spilt sammen i fire år med svært gode resultater. Han tar ting som det kommer og satser på to lag fra USA i finalen.

– Press? Nei, jeg merker ikke noe særlig til det. Jeg er en ganske avslappet fyr. Vi får bare spille vårt beste spill, da kan vi slå alle. Drømmefinalen er to lag fra USA, da har amerikanerne gjort en god jobb.

Usikker framtid

Todd Rogers er 36 år gammel og er usikker på om han skal fortsette satsingen med Phil Dalhausser etter dette året. Han bestemmer seg etter endt sesong.

– Jeg har kone og to barn å tenke på. De savner meg når jeg er borte, så nå må jeg se an litt hva som skjer videre. Jeg kommer nok uansett til å spille AVP i USA, men verdensserien, OL og VM tar litt mye tid.

Dalhausser har allerede sagt at han satser mot OL i London 2012, spørsmålet blir om han satser med sin nåværende makker eller om han må finne seg en ny.

– Jeg håper jo at Todd blir med videre, men han har jo kommet litt oppi åra, så jeg skjønner hvis han velger å trappe ned på sandvolleyballen.

Siste nytt

 • Bohinen aktuell for Viking

  Lars Bohinen er favoritt til jobben som ny trenar i Viking, melder Stavanger Aftenblad. Viking vil ikkje kommentere saka.

  48-åringen har eitt år igjen av avtalen med Sandefjord, men det skal det vere håp om å løyse, skriv avisa.

  Viking rykka ned i haust, og skal for første gong sidan 1987 spele på nivå to neste år.

  Lars Bohinen intervjues av NRK
  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
 • Russisk OL-komité støttar deltaking

  Russlands OL-komite vil støtte utøvarar som deltar i OL i Korea under nøytralt flagg, melder nyheitsbyrået RIA.

  IOC har utestengt Russland frå OL på grunn av dopingjukset i Sotsji i 2014, men vil tillate at inviterte russiske utøvarar får delta under nøytralt flagg.

  Alexander Zhukov
  Foto: Ivan Sekretarev / AP
 • – Flaut, sa Zucca

  Mats Zuccarello scora på straffe, men New York Rangers tapte likevel 1-2 etter straffer for Dallas. – Det er pinleg å spele to periodar utan å vinne ein einaste nærkamp, seier Zuccarello til NTB.

  Rangers fekk si utlikning fire minutt før full tid. – Vi fekk det poenget vi fortente minst sidan eg kom hit, seier Zucca.

  Mats Zuccarello
  Foto: Bill Kostroun / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal