NRK Meny
Normal

Favorittene stresser ikke

Regjerende verdensmestere Todd Rogers og Phil Dalhausser fra USA er svært avslappet til favorittstempelet.

Todd Rogers og Phil Dalhausser
Foto: Yngvild Schei / NRK

- Man kan ikke plukke ut en favoritt i dette mesterskapet. Det er minst seks gode lag som alle kan vinne i år, sier Dalhausser til NRK.

– Merker ikke noe til presset

Han føler ikke noe press i forhold til gull også i dette mesterskapet og tar dag for dag.

– Jeg tror ingen før oss har klart gull i VM, gull i OL og deretter gull igjen i VM, så det hadde jo vært kult å få til, sier han.

Makker Todd Rogers er enig med Dalhausser. De har spilt sammen i fire år med svært gode resultater. Han tar ting som det kommer og satser på to lag fra USA i finalen.

– Press? Nei, jeg merker ikke noe særlig til det. Jeg er en ganske avslappet fyr. Vi får bare spille vårt beste spill, da kan vi slå alle. Drømmefinalen er to lag fra USA, da har amerikanerne gjort en god jobb.

Usikker framtid

Todd Rogers er 36 år gammel og er usikker på om han skal fortsette satsingen med Phil Dalhausser etter dette året. Han bestemmer seg etter endt sesong.

– Jeg har kone og to barn å tenke på. De savner meg når jeg er borte, så nå må jeg se an litt hva som skjer videre. Jeg kommer nok uansett til å spille AVP i USA, men verdensserien, OL og VM tar litt mye tid.

Dalhausser har allerede sagt at han satser mot OL i London 2012, spørsmålet blir om han satser med sin nåværende makker eller om han må finne seg en ny.

– Jeg håper jo at Todd blir med videre, men han har jo kommet litt oppi åra, så jeg skjønner hvis han velger å trappe ned på sandvolleyballen.

Siste nytt

 • Haugesund slo Godset

  Torbjorn Kallevåg scoret kampens eneste mål da Haugesund slo Strømsgodset hjemme søndag kveld. I Kristiansund ble det poengdeling etter 1-1 mot Bodø/Glimt.

  Eliteserien fotball 2018: FK Haugesund - Strømsgodset
  Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
 • Fem mål på 33 minutter

  Det ble en svært målrik førsteomgang da Tromsø tok imot Sandefjord. Hjemmelagets første scoring kom etter sju minutter. Fem minutter før pause sto det 4-1 til Tromsø, noe som også ble sluttresultatet.

  Eliteserien fotball 2018. Tromsø-Sandefjord
  Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
 • Chelsea finaleklare

  Chelsea er klare for finalen i FA-cupen etter å ha slått Southampton 2-0. Olivier Giroud og Álvaro Morata scoret målene. I finalen, 19. mai, møter de Manchester United.

  Britain Soccer FA Cup
  Foto: Frank Augstein / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 Eliteserien: Vålerenga - Molde
Best i verden: Martin Schanche - Rattets Messias