Favorittene stresser ikke

Regjerende verdensmestere Todd Rogers og Phil Dalhausser fra USA er svært avslappet til favorittstempelet.

Todd Rogers og Phil Dalhausser
Foto: Yngvild Schei / NRK

- Man kan ikke plukke ut en favoritt i dette mesterskapet. Det er minst seks gode lag som alle kan vinne i år, sier Dalhausser til NRK.

– Merker ikke noe til presset

Han føler ikke noe press i forhold til gull også i dette mesterskapet og tar dag for dag.

– Jeg tror ingen før oss har klart gull i VM, gull i OL og deretter gull igjen i VM, så det hadde jo vært kult å få til, sier han.

Makker Todd Rogers er enig med Dalhausser. De har spilt sammen i fire år med svært gode resultater. Han tar ting som det kommer og satser på to lag fra USA i finalen.

– Press? Nei, jeg merker ikke noe særlig til det. Jeg er en ganske avslappet fyr. Vi får bare spille vårt beste spill, da kan vi slå alle. Drømmefinalen er to lag fra USA, da har amerikanerne gjort en god jobb.

Usikker framtid

Todd Rogers er 36 år gammel og er usikker på om han skal fortsette satsingen med Phil Dalhausser etter dette året. Han bestemmer seg etter endt sesong.

– Jeg har kone og to barn å tenke på. De savner meg når jeg er borte, så nå må jeg se an litt hva som skjer videre. Jeg kommer nok uansett til å spille AVP i USA, men verdensserien, OL og VM tar litt mye tid.

Dalhausser har allerede sagt at han satser mot OL i London 2012, spørsmålet blir om han satser med sin nåværende makker eller om han må finne seg en ny.

– Jeg håper jo at Todd blir med videre, men han har jo kommet litt oppi åra, så jeg skjønner hvis han velger å trappe ned på sandvolleyballen.

Siste nytt

 • EM-finalen røk for Løyning

  Den norske svømmeren Ingeborg Vassbakk Løyning havnet på femteplass i det første semifinaleheatet på 50 meter rygg. Tiden ble 28.06, men det holdt ikke til finale og hun endte til slutt på 11 plass.

  SVØMMING, KORTBANE-EM 2017
  Foto: Jessica Gow / NTB
 • Federer røk ut i gruscomebacket

  I sin første kamp på to måneder tapte Roger Federer mot spanjolen Pablo Andujar i grusturneringen Genève Open. Sveitseren røk ut med sifrene 4-6, 6-4, 4-6.

  Kampen mot Andujar var Federers første på grus siden semifinalen i Roland-Garros i 2019.

  Switzerland Tennis
  Foto: Salvatore Di Nolfi / AP
 • Tror på skiflyging for kvinner

  Etter tirsdagens møte i hoppkomiteen i Det internasjonale skiforbundet (FIS) har Bertil Pålsrud tro på skiflyging for kvinner i 2023, melder NTB. Sarah Hendrickson, vinneren av det første verdenscuprennet i hopp for kvinner i 2011, talte utøvernes sak på møtet.

  – Det blir ingen endring angående 2022, men vi holder datoene åpne for 2023. Det gir en stor mulighet, sier Pålsrud til NTB.

  Store hoppnasjoner som Østerrike, Slovenia, Polen og Tyskland var blant de ni landene som stemte mot forslaget da saken var oppe tidligere i år, men Pålsrud tror flere av landene kan bli overbevist etter verdenscuprennet i Willingen i 2022. Der får kvinnene sjansen i den største bakken i verdenscupsirkuset som ikke er definert som skiflygingsbakke.

  UKE4920 Hopp kvinner norgescup Lillehammer K90 CF

Sendeplan

Kl. Program Kanal