NRK Meny
Normal

Fastholder kritikken

Den svenske langrennsløperen Mathias Fredriksson fastholder kritikken mot herretrener i svensk langrenn, Thomas Alsgaard.

Mathias Fredriksson fastholder kritikken
Foto: ITSUO INOUYE / AP

Fredriksson mener trenere skal være med hele sesongen. - Han bør bli med hele tiden, det står jeg fast ved, sier Fredriksson.

- Kritikk viktig

Alsgaard tar kritikken med seg i det videre arbeidet. - Jeg synes det er bra at noen av utøverne stiller spørsmål til min måte å jobbe på. det er den eneste måten jeg kan ta tak i det for å bli bedre, , akkurat som at jeg kan stille spørsmål ved deres måte å trene på. Vi skal alltid ha rom for å stille spørsmål for å utvikle hvarandre

Gode venner

Thomas Alsgaard trente sammen med sin fremste kritiker Mathias Fredriksson for første gang på lenge på stadion i Gällivare hvor det skal gås verdencup i morgen. Smilet satt løst - tross kritikken bedyrer de at forholdet dem i mellom er godt. - Ja, absolutt, sier begge to. - Vi er gode venner.

Siste nytt

 • Moyes tok sitt første poeng

  I sitt andre forsøk etter at han ble ansatt som manager, maktet David Moyes å lede West Ham til poeng. Fredag spilte laget 1-1 hjemme mot Leicester. Marc Albrighton og Cheikhou Kouyaté sto for scoringene.

  Moyes
  Foto: Ian Kington / AFP
 • Turvoll Fossli reiser hjem

  Sondre Turvoll Fossli reiser hjem fra Ruka etter å ha kommet på sjetteplass under fredagens langrennssprint, skriver NTB. Fossli endte på sjetteplass i finaleheatet, men reiser nå hjem for å forberede seg til verdenscupen på Lillehammer.

  Verdenscup ski nordiske grener
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Sveits vant mot Norge

  Sveits vant bronse i curling-EM etter å ha slått Norge 6-5 i fredagens kamp. I finalen i morgen møtes Sverige og Skottland.

  Thomas Ulsrud
  Foto: Jon Eeg / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal