NRK Meny
Normal

Farvel Safin

Tidligere verdensener Marat Safin tok farvel med Wimbledon da han røyk ut i første runde.

Marat Safin
Foto: CARL DE SOUZA / AFP

Russeren Marat Safin legger opp etter årets sesong og tok dermed farvel med Wimbledon. En turnering hvor han har slitt med å lykkes hele karrieren.

Den useedede amerikaneren Jesse Levin ble for sterk og slo ut den tidligere verdenseneren i fem sett.

Safin har tidligere vunnet både US Open og Australian Open, men har likt seg dårlig på gresset i Wimbledon.

- Det er vanskelig for meg å bevege meg på gresset med tanke på at jeg er en høy fyr, som har slitt med skader, sier Safin.

Til tross for at han nådde semifinalen i fjor er Wimbledon langt fra Safins favoritturnering.

- Jeg har ikke spilt mange gode kamper her. I 2001 mot Ivanisevic da han gikk videre og vant og i fjor mot Djokovic er de eneste gode kampene, fortsetter Safin.

Siste nytt

 • – Emery blir ny Arsenal-trener

  Tidligere PSG-trener Unai Emery kommer til å bli presentert som ny Arsenal-trener, skriver blant andre BBC. Mikel Arteta har vært favoritt til å erstatte Arsène Wenger, men nå skal Arsenal ha ombestemt seg i siste liten. Emery kan bli vist frem som klubbens nye trener innen uken er omme, skriver BBC.

  FBL-FRA-LIGUE1-CAEN-PSG
  Foto: CHARLY TRIBALLEAU / AFP
 • Børufsen ordnet kjærkommen seier

  Start gikk aggressivt ut og fikk raskt uttelling mot Bodø/Glimt. Espen Børufsens tidlige scoring holdt til 1-0-seier i lagets første kamp uten Mark Dempsey, som fikk sparken som Start-trener tidligere i uken.

 • Tromsø snudde VIF-trenden

  Tromsø har slitt mot Vålerenga siden 2012, men søndag klaffet det endelig for «gutan». Simo Valakaris mannskap banket VIF med 3-0 på Alfheim. Antonsen, Wangberg og Berntsen skåret målele for Tromsø.

Sendeplan

Kl. Program Kanal