NRK Meny

Farah kollapset på badegulvet

Det var ikke bare dårlig form som nylig fikk løpestjernen Mo Farah til å droppe samveldelekene. Han lå fire dager på sykehus etter en kollaps på badet.

– Jeg fikk en infisert tann trukket ut. Selv om jeg hadde litt smerter, tok jeg meg en løpetur. Da jeg kom tilbake, falt jeg om og lå helt utslått på badegulvet, forklarte Farah på mandag, og sa videre:

– Jeg ble fløyet til hovedsykehuset fordi de trodde det var noe galt med hjertet. Det var helt vilt. Jeg lå på sykehus i fire dager. Det var skremmende, men slike ting skjer.

Siste nytt

 • Rangers-tap i målfest

  Mats Zuccarello var nest sist på pucken på New York Rangers' første mål, men det var ikke nok i nattens kamp mot Anaheim Ducks.

  Rangers tapte 3-6, og Zucca & co. står dermed med tre strake tap i NHL.

  Mats Zuccarello
  Foto: Jayne Kamin-oncea / Reuters
 • Sensasjonsmannen til semifinale

  Sørkoreanske Hyeon Chung (21) er bare rangert som nummer 58 i verden, men ble i natt klar for sin første semifinale i en Grand Slam-turnering.

  Han slo Tennys Sandgren (USA) i strake sett 6-4, 7–6 (7-5), 6-3,

  Hyeon Chung
  Foto: Saeed Khan / AFP
 • Manchester City til ligacupfinale

  Manchester City er klar for sesongen første finale etter å ha slått Bristol City 3-2 tirsdag og 5-3 sammenlagt i ligacupens semifinale. I finalen på Wembley 25. februar er det vinneren av londonderbyet mellom Arsenal og Chelsea som venter.

  Joseph Pep Guardiola
  Foto: Stuart Franklin / Bongarts/Getty Images

Sendeplan

Kl. Program Kanal
EM håndball menn: Norge - Sverige
EM håndball menn: Norge - Sverige
EM håndball menn: Norge - Sverige
EM håndball menn: Norge - Sverige
EM håndball menn: Kroatia - Frankrike