Får kanskje ny klubb denne uken

Camilla Herrem har fått tilbud fra utlandet, men hun er kanskje for hjemmekjær.

Camilla Herrem

Herrem feirer et av de mange målene under finalekampen mot Frankrike under VM i Sao Paoulo, Brasil.

Foto: YASUYOSHI CHIBA / Afp

Landslagsspilleren kan avsløre til NRK at hun har fått tilbud fra to klubber i Danmark, i tillegg til Byåsen.

– Jeg vil ikke reise langt, jeg er for hjemmekjær. Vi har snakket om Frankrike og Montenegro, men det avhenger av både meg og Steffen.

Herrem er forlovet med Steffen Stegavik som spiller i eliteserien for Elverum Håndballklubb. Bryllupet vil være om en seks måneders tid kan hun fortelle.

Hemmelighetsfull

Men noen videre utbrodering om hvilke klubber i Danmark det er snakk om, vil hun ikke si så mye om.

– Jeg vurderer alle klubbene, og har fått gode tilbud. Det eneste jeg trenger er å finne ut av hva som er best for meg, både gjennom trivsel og i utviklingspotensial. Noe jeg har diskutert med alle klubbene.

Når det kommer til en eventuell lønnsøkning er det ikke hovedfokuset i hvilken klubb Herrem velger.

– Byåsen har gitt meg et bra tilbud, men det som skal gjøres nå er å få ordnet klausulen i kontrakten, sier hun til NRK.

Tar valget denne uken

Landslagsspilleren imponerte stort under VM, og har siden 2006 spilt for Byåsen. Hvilke klubb vi får se Herrem i denne sesongen, vil vise seg om noen få dager.

– Jeg vil bestemme meg relativt raskt, det vil da si i denne uken.

Siste nytt

 • Scoring og karantene på Thorsby

  Morten Thorsby topper gule kort-listen i Serie A etter at han havnet i dommerboka for femte gang i høst. Han scoret for Sampdoria i 1-3-tapet mot Cagliari.

  Advarselen fra dommeren betyr at han må stå over neste kamp. Nordmannen er en terrier på midtbanen. Han ligger også øverst på listen over spillere med flest frispark mot seg i den italienske eliteserien.

  Thorsby er oppe i 23 gule kort i Serie A siden han kom til Italia fra nederlandske Heerenveen i 2019, skriver NTB.

  Italy Soccer Serie A
  Foto: Setfano Nicoli / AP
 • Solberg på sjuendeplass

  Oliver Solberg avsluttet Rally Catalonia og sitt første VM-rally på asfalt med sjuendeplass. Lagkameraten Thierry Neuville vant totalt.

  Det er 20-åringens debut-VM-rally i den største klassen på asfalt. Derfor brukte han mange av prøvene til å tilvenne seg bilen og forholdene og til å lære mer om kjøring på asfalt, skriver NTB.

  VM-lederen Sebastian Ogier ble nummer fire i sammendraget. Han leder med 17 poeng på Evans foran den avsluttende VM-runden i Monza i Italia i slutten av november.

  Oliver Solberg i sin Hyundai
  Foto: Pau Barrena / AFP
 • Simulert høyde skal rapporteres

  Norske toppidrettsutøvere som ønsker å benytte simulert høydetrening, må melde det inn til Antidoping Norge. Dette selv om simulert høyde ikke står på WADAs forbudsliste. Det besluttet det ekstraordinære Idrettstinget søndag, melder VG. Samtidig kom det frem at det ikke er noen sanksjonsmuligheter mot dem som ikke bruker høydehus i tråd med retningslinjene som idrettstinget vedtar.

  Løp
  Foto: Vidar Ruud / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal