Hopp til innhold

Fagermo inviterer supporterne til prat

Dag-Eilev Fagermo og Klanen inviterer til en prat med hovedtreneren etter en periode med lite poeng og murring blant egne supportere.

– Økta starter 12.00 og sjefen gjør seg tilgjengelig på Østblokka der det er høyt under taket, skriver klubben på Twitter.

Vålerenga har ikke vunnet på de fire siste kampene og har bare 10 poeng så langt denne sesongen. Opp til erkerivalen og serieleder Lillestrøm, som de tapte 2–0 mot onsdag, er det hele 13 poeng.

Eliteserien fotball 2022: Lillestrøm-Vålerenga (2-0)
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Sportsnyheter

Guttormsen millimeter unna skrekkulykke før første VM

Først satte han personlig rekord. I neste forsøk klarte Simen Guttormsen bare så vidt å unngå at lista gikk rett i øyet hans.

Siste nytt

 • VM orientering: Alle norske videre

  Orientering: Samtlige nordmenn tok seg videre fra kvalifiseringen til VM-sprinten i orientering. Kasper Harlem Fosser, som sto over forrige konkurranse med skade, ble nummer to i sitt kvalifiseringsheat.

  Håvard Sandstad Eidsmo og Lukas Liland gikk også trygt videre med sjetteplasser i sine heat.

  På kvinnesiden tok både Andrine Benjaminsen og Ane Dyrkorn fjerdeplass i sine heat, mens Ingrid Lundanes er tredje norske kvinne i sprintfinalene, som sendes på NRK1 fra kl 17.40.

  Sweden World Cup Orienteering
  Foto: Nisse Schmidt / AP
 • Thomas Rekdal klar for Odd

  Thomas Rekdal returnerer til Norge etter tre år i tysk fotball og skal framover spille for Odd i Eliteserien. Overgangen blir gjennomført 1. august.

  Odd bekrefter signeringen på en pressekonferanse torsdag formiddag. Rekdal har inngått en avtale på tre år etter å ha vært på prøvespill i Skien-klubben den siste tiden.

  21-åringen har vært i både Mainz og Stuttgart i Tyskland. Midtbanespilleren fikk derimot aldri muligheten til å debutere for førstelaget til noen av klubbene.

  Rekdal har vært kaptein for en rekke aldersbestemte landslag for Norge, og vender nå hjem til Norge for å få fart på karrieren igjen.

  Han spilte for Fredrikstad før han meldte overgang til Mainz i 2019. Unggutten er nevø av Rosenborg-trener Kjetil Rekdal. (NTB)

  G17-landslaget i fotball trener på Ullevaal før avreise til EM
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Dansk politi ransaket sykkellags hotell og biler dagen før Tour-starten

  Politiet i København er torsdag morgen på plass på Hotel Scandic i Glostrup i København der Tour de France-laget Bahrain-Victorious bor før rittet starter i den danske hovedstaden fredag.

  Politiet ankom hotellet klokken 5.30 torsdag morgen, skriver laget selv på sine nettsider.

  Torsdagens ransakelse kom etter at flere av lagets ryttere og ansatte fikk hjemmene sine ransaket mandag. Ransakelsene skjer etter forespørsel fra fransk politi.

  – Politiet ransaket lagets kjøretøy og romene til rytterne og de ansatte. Laget samarbeider fullt og helt etter politibetjentenes ønsker, og ransakingene var gjennomført innen to timer. Ingen gjenstander ble tatt med av politiet.

  – Vi er til stede på hotell i Brøndby. Det er snakk om en politioperasjon i en aktuell sak som ikke utgjør noen fare for borgerne, sier Lars Karlsen, visepolitiinspektør i Københavns Politi, til Ekstra Bladet.

  Tour de France
  Foto: Benoit Tessier / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 43 klipp
Sport
Spiller nå
Ski-VM er endelig tilbake på NRK! 01:00
Neste