NRK Meny
Normal

Evensen håper å hoppe lørdag

- Kneet kjennes bra ut nå, og jeg håper å hoppe igjen allerede lørdag, sier Johan Remen Evensen. Se fredagens renn direkte fra kl 16.30.

Video V-cup hopp, menn

V-cup hopp, menn

Verdensrekordholderen i skiflyging skadet kneet da han kolliderte med sin lagkamerat Rune Velta på volleyballtrening torsdag. Det betyr at han må stå over hopprennet i dag, det første av to i polske Zakopane.

- Nå skal jeg ut å gå en tur for å bevege kneet. Så langt føles det bra, så jeg har godt håp om å hoppe lørdagens renn, sier Johan Remen Evensen til NRK.

- Uhellet setter deg ikke tilbake med tanke på kommende renn?

- Nei det tror jeg ikke. Det virker som om dette går raskt over, sier Remen Evensen.

Han fikk et kraftig slag i kneskålen under volleyballtreningen, og det var så hardt og vondt at han straks forsto at han ikke kunne hoppe i fredagens renn.

- Kjipt, men det er sånt som skjer. Nå er jeg bare glad for at det ikke ser ut til å være verre enn at jeg er tilbake på lørdag, sier Evensen.

Bardal kan gå til topps

Video Bardal ble nummer to

Anders Bardal kan gå til topps i verdenscupen i kveld

Foto: Nyhetsspiller

Rennet i bakken der VM ble arrangert for nøyaktig 50 år siden, kan føre Anders Bardal helt til topps i verdenscupen. Det skjer dersom Bardal vinner og dagens leder Andreas Kofler ikke blir bedre enn nummer fire.

Bardal er foran rennet nummer tre, 41 poeng bak Kofler og fire bak Gregor Schlierenzauer.

- Anders er i storform, og han hoppet meget godt i går. Så dette kan bli stort, avslutter Evensen, som må se dagens renn fra tribunen.

Siste nytt

 • Lance Armstrong inngår forlik

  Lance Armstrong inngår forlik på 5 millioner dollar for å unngå rettssak i mai, der han ville ha risikert å måtte betale 100 millioner dollar til myndighetene. Det melder amerikanske medier sent torsdag kveld norsk tid, skriver NTB.

  Lance Armstrong
  Foto: Thao Nguyen / AP
 • Chelsea nærmer seg Tottenham

  Chelsea slo Burnley 2-1 på bortebane, og med tre poeng knappet de inn på Tottenham og den viktige fjerdeplassen. Med fire kamper igjen har Chelsea fem poeng opp til byrivalen. Kampen mellom Leicester og Southampton endte 0-0.

  FBL-ENG-PR-BURNLEY-CHELSEA
  Foto: OLI SCARFF / AFP
 • Glimt enkelt videre

  Bodø/Glimt ble aldri truet av Melbo i torsdagens cupkamp. Trond Olsen sendte hjemmelaget i ledelsen etter 23 minutter. Jens Petter Hauges to mål og Philip Zinckernagel sikret 4-1-seier. Rosenborg slo Trygg/Lade 4-2.

  Eliteserien fotball: Brann - Bodø / Glimt.
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal