Europaligaen 2020/21

 • Milan snublet med Hauge fra start

  Jens Petter Hauge fikk sin første kamp fra start etter å ha meldt overgang til Milan. Han var involvert i mye, men Milan måtte dele poengene med Lille etter at begge lagene scoret hvert sitt mål.

  Samu Castillejo satte Milans eneste mål, mens Jonathan Bamba stod for Lilles utligning. Det endte til slutt 1–1.

  Milan ligger på andreplass i sin gruppe i Europaligaen. Lille leder gruppen.

  Europa League - Group H - Lille v AC Milan
  Foto: Pascal Rossignol / Reuters
 • Dommer testet positivt

  En av dommerne som skulle dømme oppgjøret i Europaligaen mellom Molde og Arsenal torsdag kveld, har testet positivt for koronaviruset.

  Det bekrefter Uefa i en uttalelse noen timer før kampstart.

  – Uefa har i dag offentliggjort at to av dommerne som skulle ledet europaligakampen mellom Molde og Arsenal torsdag 26. november er erstattet, som følge av at en av kamplederne avga en positiv koronatest etter ankomst til Norge, melder Uefa.

  I tillegg til den smittede dommeren er også en av de andre dommerne satt i karantene i Molde. De blir nå erstattet av to nye dommere, og kampen står dermed ikke i fare for å avlyses.

  l-RnW_jVRlU
  Foto: GLYN KIRK / AFP
 • Elyounoussi og Celtic fikk juling

  Sparta Praha, som tapte sine to første kamper, slo til med sterke 4-1 borte mot Celtic. Lukas Julis scoret tre mål. Andreas Vindheim spilte hele kampen sin høyre backposisjon for Sparta.

  Det tsjekkiske hovedstadslaget gikk til pause med en 2-0-ledelse etter to mål fra Julis. Han nettet etter 26 og 45 minutters spill og fullførte sitt hat trick etter 77 minutter.

  Mohamed Elyounoussi spilte fra start for Celtic, mens Kristoffer Vassbakk Ajer sliter med en skade var ute av troppen.

  En oversikt over alle resultatene i Europaligaen på torsdag finner du her.

  Mohamed Elyounoussi
  Foto: Pascal Rossignol / Reuters
 • Hauge innbytter i Milan-tap

  AC Milan gikk på sitt første tap på 24 kamper da franske Lille ble forsterke for dem i Milano.

  Tyrkiske Yusuf Yazici scoret et hat trick mot hjemmelaget før timen var spilt.

  Jens Petter Hauge kom inn fra benken med drøyt ti minutter igjen av ordinær tid, men i likhet med sine lagkamerater klarte han ikke å utrette noe stort offensivt.

  AC Milan, Jens Petter Hauge
  Foto: Daniele Mascolo / Reuters

Siste nytt

 • Magnus Carlsen og So like langt

  Magnus Carlsen og Wesley So spilte 2-2 i den første finaleduellen i Champion Chess Tour søndag. Finalen avgjøres mandag.

  Det ble uavgjort uten at noen av partiene gikk til remis. Carlsen vant sine to partier med hvite brikker, og det samme gjorde So. (NTB)

  Magnus Carlsen med ny turnering
  Foto: Heiko Junge / NTB
 • Stygg hodeskade i Premier League

  Arsenal røk på et nytt tap i Premier League søndag kveld. Mot Wolverhampton var det derimot ikke resultatet som fikk mest oppmerksomhet.

  I starten av kampen kolliderte Arsenals midtstopper David Luiz og Wolverhamptons spiss Raúl Jiménez stygt inne i Arsenals felt.

  Begge ble liggende nede en stund, men det var Jiménez det så ut som det gikk verst ut over. Luiz spilte resten av kampen med bandasje på hodet, mens Jiménez måtte forlate banen på båre med oksygenmaske og nakkekrage.

  Det så langt ifra bra ut da meksikaneren forlot banen, men senere søndag kveld melder Sky at Jiménez er ved bevissthet på sykehuset og responderer bra på behandlingen.

  4NptqS_L3aI
  Foto: JOHN WALTON / AFP
 • Overtidsdrama for Vålerenga

  Vålerenga kunne skaffe seg en luke ned til Rosenborg i medaljekampen i eliteserien. Trønderne tapte nemlig 5–1 mot seriemester Bodø/Glimt tidligere søndag, og Vålerenga ville med seier mot Sarpsborg 08 ha fire poeng ned til Rosenborg på fjerdeplass.

  Lenge så det ut til at Vålerenga ikke skulle få med seg noe som helst fra kveldskampen, men så dukket Felix Myhre opp på overtid og utlignet.

  Men overtidsdramaet var ikke ferdig der. Like etterpå så Vålerenga ut til å ha tatt med seg alle poengene, da Bård Finne pirket ballen over mållinjen. På en annen linje sto derimot assistentdommeren og vinket med flagget, og målet ble korrekt annullert for offside.

  Dermed endte det 1–1 etter noen høydramatiske sluttminutter i Oslo.

  Molde har festet et godt grep om sølvet, mens både Vålerenga, Rosenborg, Kristiansund og Odd fortsatt kjemper en hard kamp om den siste medaljen.

  Qamf5OO4EQ0
  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal