Europaligaen 2019/20

 • Rosenborg opnar mot Linz

  Slik ser Rosenborgs europaligaprogram ut:

  19.9: LASK Linz (Østerrike) – Rosenborg 18.55.

  3.10: Rosenborg – PSV Eindhoven (Nederland) 21.00.

  24.10: Sporting Lisboa (Portugal) – Rosenborg 21.00.

  7.11: Rosenborg – Sporting Lisboa 18.55.

  28.11: Rosenborg – LASK Linz 21.00.

  12.12: PSV Eindhoven – Rosenborg 18.55.

  akintola
  Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
 • Moldes Europaligahåp knust

  Molde tok ledelsen, men klarte ikke holde på den mot Partizan Beograd i europaligakvalifiseringen i fotball torsdag. Med 1-1 brast drømmen om spill i Europa.

  Molde kunne fort ha scoret et mål til, men lyktes ikke. Partizan vant 3-2 sammenlagt.

  Europa League kvalifisering 4. runde 2019: Molde - Partizan Beograd.
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
 • – Blir en «neglebiter»!

  Trener Erling Moe tror Molde har gode muligheter til å nå gruppespillet i Europaligaen. Torsdag spilles den avgjørende kampen mot Partizan Beograd i Molde, og hjemmelaget må hente inn 2-1-forspranget som Partizan skaffet seg i den første kampen. – Vi er offensive, men så vet vi at Partizan er et lag med gode kvaliteter i seg. Vi må ha en plan både offensivt og defensivt som imøtegår deres kvaliteter, sier Moe, og forsikrer om at Molde skal være godt forberedt til torsdagens spennede oppgjør. – Det blir en «neglebiter», sier Moe til NRK.

  Moe
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • Tarik ikke skremt av Celtic

  Tarik Elyounoussis AIK møter Celtic i den siste kvalifiseringskampen til spill i europaligaen torsdag. 31-åringen er ikke skremt av den skotske motstanderen. – De har erfaring Europa, men de har ikke vært så gode de siste årene. Vi skal ikke la oss blende av navnet, sier han til NTB.

  Tarik
  Foto: Nils Petter Nilsson / NTB scanpix

Siste nytt

 • Verdensrekordholder mister VM

  Verdensrekordholderen på 1500-meter, Genzebe Dibaba (28) fra Etiopia, trekker seg fra VM i Doha. I en pressemelding hun har lagt ut på Instagram, forteller Dibaba at hun har fått diagnosen plantar fascitt, en fotskade som er relativt vanlig i friidrett. Hun pådro seg skaden under Diamond League-finalen i Zürich. Den tidligere verdensmesteren har verdens nest beste tid på 1500 neter i år.

  ATHLETICS-DIAMOND/LAUSANNE
  Foto: DENIS BALIBOUSE
 • Sa nei til Manchester City

  Bodø/Glimt sin Håkon Evjen skal ha takka nei til å spele for Manchester City. I staden valte han den nederlandske klubben AZ Alkmaar, skriv VG. – Eg er veldig nøgd med valet, sjølv om det var freistande med ein av verdas største klubbar, seier han til avisa. 19-åringen skreiv denne veka ein kontrakt på fire og eit halv år med AZ Alkmaar. Bodø/Glimt skal ha fått rundt 25 millionar kroner for Evjen.

  Bodø/Glimts Håkon Evjen
  Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix
 • Atletico reddet poeng på overtid

  Juventus fikk en god start på årets mesterligasesong da de tok ledelsen 2–0 mot Atlético Madrid på bortebane, men hjemmelaget kom knallsterkt tilbake. Juan Cuadrado og Blaise Matuidi sørget en 2-0-ledelse til laget fra Torino, mens Stefan Savic reduserte til 2-1 20 minutter før full tid. På overtid sørget Hector Herrera for at det ble ett poeng til begge lagene i sesongdebuten. I den andre kampen i gruppen sørget Lokomotiv Moskva for en fin start på turneringen, da de slo Bayer Leverkusen 2–1 i Tyskland.

  X01622
  Foto: SUSANA VERA

Sendeplan

Kl. Program Kanal