NRK Meny
Normal

Etappe i Trans Orientale avlyst

Den sjuende etappen i Rally Trans Orientale onsdag ble avlyst som følge av tirsdagens to tragiske dødsfall.

Pål Anders Ullevålseter
Foto: DAMIEN MEYER / AFP

LES: Dødsulykker i rally

Onsdag skulle Pål Anders Ullevålseter og konkurrentene ha kjørt 692 kilometer fra Arkalik til Botakara.

Men det blir ingen fartsetappe. I stedet er hele strekning gjort om til ren transportetappe.

- Verken Ullevålseter eller de andre førerne ønsket å kjøre onsdag. De er preget av tirsdagens dødsulykker. Det er vel ingen av oss som har sovet særlig godt i natt. Etter slike hendelser blir det til at man tenker mye over hvor fort ting kan gå galt.

- Samtidig har det, på grunn av alt kaos rundt ulykkene, også ført til at vi ikke fikk noe å sove i eller på heller. Jeg har sovet på bar bakke, kun iført kjøredressen, og det har vært en særdeles kald opplevelse med grader ned mot null i natt. Det føles helt riktig å la konkurransen få en hviledag nå, sier Ullevålseter.

Siste nytt

 • Kan bli slutt på OL-ishockey

  Ishockey for menn kan bli teke heilt ut av OL-programmet i Beijing i 2022, ifølgje presidenten i det internasjonale ishockeyforbundet René Fasel, melder sportbladet.se.

  Det er eitt av fire alternativ IIHF har lagt fram. Dei tre andre er å få med NHL-spelarane som tidlegare, ei turnering utan NHL-spelarar slik som sist vinter, og å arrangere OL som U23-turnering.

  Ishockey under OL
  Foto: KIM KYUNG-HOON / Reuters
 • Jim «The Anvil» Neidhart er død

  Den tidligere World Wrestling Entertainment-utøveren Jim «The Anvil» Neidhart (63) døde i går av hodeskader etter et fall i hjemmet sitt i Florida. Neidhart varaktiv i ringen fra 1985 til 1997.

 • Horn klar for Sarpsborg

  Jørgen Horn forlater svenske Elfsborg for å hjelpe Sarpsborg 08 til en framskutt plassering i Eliteserien i fotball. Horn har tidligere spilt for Strømsgodset, Fredrikstad, Viking og Vålerenga i Eliteserien.

  Jørgen Horn
  Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag