Hopp til innhold

Espen Kofstad i tetstriden i Nederland

Espen Kofstad gikk åpningsrunden fire slag under par og er på delt 8.-plass etter første dag av ukas turnering i Nederland på Europatouren i golf.

Kofstad innledet turneringen med en bogey, men slo tilbake med birdie på de to neste hullene. Totalt inneholdt hans 67-runde seks birdier og to bogeyer.

Han er tre slag bak italienske Matteo Manassero og finske Mikko Korhonen, som er i delt ledelse etter hver sin 64-runde.

Kristian Krogh Johannessen fullførte runden ett over par og er på delt 74.-plass.

(NTB)

WEB_SPORT
Foto: Tobias Rostlund/TT / NTB

Siste nytt

 • Norris slapp lagkameraten forbi – Piastris første F1-seier

  McLarens Lando Norris var sulten på seier, etter å ha vunnet gårsdagens kvalifisering i Ungarn.

  Briten lå lenge godt an, men det gjorde også lagkameraten Oscar Piastri (23). Australske Piastri hadde aldri vunnet et Grand Prix-løp før, og McLaren ga klar beskjed om at unggutten skulle slippes forbi.

  «Vær så snill, gjør det nå», lød det fra McLaren-leiren med to runder igjen.

  Norris hørte på lederne, og Piastri kjørte inn til sin første Formel 1 seier.

  Max Verstappen lå også lenge godt plassert, men mistet nesten kontroll over bilen, da det gjensto åtte runder. Halve bilen fløy i været, men nederlenderen unngikk krasj.

  Lewis Hamilton og Mercedes sikret tredjeplassen.

  Oscar Piastri
  Foto: AP
 • Nordås tok Tromsø opp på trygg grunn – slo Strømsgodset 1-0 i Drammen

  Lasse Nordås ble matchvinner da Tromsø slo Strømsgodset 1-0 på bortebane. Seieren gir laget et ørlite pusterom i nedrykksstriden.

  Avgjørelsen falt like etter hvilen. Tromsøværingene vant ballen dypt i banen, og Jakob Romsaas fant Nordås i bakrom. Spissen vendte bort Bent Sørmo og hamret inn 1-0 i nærmeste hjørne.

  Det sørget for å ta klubben et lite steg unna nedrykksstreken. Tromsø står med 17 poeng, og det gjør at det er kort vei både opp- og nedover tabellen. Før resten av runden er spilt, er TIL en av ti klubber innenfor en margin på seks poeng.

  Strømsgodset er øverst av dem på 7.-plass, mens Sandefjord ligger sist med 13 poeng.

  Tidligere i oppgjøret hadde Godset jublet for scoring. Drammenslaget spilte seg på vakkert vis ut av press og trykket Tromsø bakover i banen. Elias Melkersen avsluttet angrepet og feiret scoringen, men etter en lang VAR-sjekk ble målet annullert for offside.

  Da tok Tromsø over initiativet og spilte seg til flere muligheter. Først etter pause lå ballen i nettet.

  Tromsø røk på sitt niende tap for sesongen da de måtte gi tapt i midnattssolkampen mot KFUM Oslo på hjemmebane forrige runde. Klubben gikk inn mot sin 16. seriekamp for året ett poeng over jumboplassen.

  (NTB)

  qUpSSoew12U
  Foto: NTB
 • Historiske Cavendish tror karrieren er over

  Mark Cavendish (39) vant den femte etappen og ble historisk som den mestvinnende rytteren i det franske rittet med 35 etappeseiere.

  Etter avslutningsetappen åpnet Cavendish opp om fremtiden sin på sykkelsetet, etter at han han ble spurt om dette var han siste løp.

  – Antagelig det ja, svarte han tydelig rørt til Eurosport etter målgang

  Det er 16 år siden Cavendish vant sin første etappe i Tour de France.

  Han var blant de første som startet på avslutningsetappen.

  Tour de France
  Foto: Stephane Mahe / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal