Espen Eskås dømmer cupfinalen

Espen Eskås fra Bækkelaget skal dømme cupfinalen mellom Haugesund og Viking på Ullevaal 8. desember. – Det er utrolig moro å bli oppnevnt til å dømme cupfinalen 2019. Dette har vært et mål og en drøm å strekke seg etter i lang tid, sier han til NTB.

Eliteserien fotball 2019: Rosenborg - Bodø/Glimt (3-2)
Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

Siste nytt

  • Inter ute av mesterligaen

    Inter tapte 2-1 mot Barcelona i siste runde av mesterligaens gruppespill, et resultat som ikke er godt nok til å ta seg videre til sluttspillet. Barcelona var allerede klare for avasenment før kveldens runde, og får med seg Borussia Dortmund etter at de slo Slavia Praha 2–1.

    nmQa7MwuKWs
    Foto: ALESSANDRO GAROFALO
  • Chelsea videre i mesterligaen

    Chelsea vant 2–1 mot Lille i sin siste kamp av mesterligaens gruppespill, og kaprer dermed andreplassen i deres gruppe. Den toppes av Valencia, som med 1-0-seier mot Ajax sendte nederlenderne ned på tredjeplass og ut av mesterligaen.

    Mw9sf4uUAYo
    Foto: DYLAN MARTINEZ
  • Napoli videre i mesterligaen

    Napoli slår følge med Liverpool videre fra gruppe E i Mesterligaen. Italienerne slo Genk med 4-0 etter hattrick av Milik før pause. Genks keeper Maarten Vandevoordt ble den yngste målvakten i en Mesterligakamp noensinne ,17 år og 287 dager gammel.

    Champions League - Group E - Napoli v Genk
    Foto: Ciro De Luca / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal