NRK Meny
Normal

Eriksen: - Dårlig gjort av Andy

Andy Schleck skulle hjelpe storebror Frank til en topplassering i Spania Rundt. Halveis i etapperittet har han spolert mye for storebrors muligheter. Han er sendt hjem etter å ha brutt lagetsregler.

Video Andy Schleck reaksjon

Andy Schleck på sykkelen

Foto: Nyhetsspiller

Ove Eriksen kommenterer
Foto: NRK

Det er teit å drikke alkohol en kveld underveis i Spania Rundt. Vi har jo fått det inntrykket at Frank og Andy Schleeck har et ekte brødrefellesskap med stor respekt og lojalitet overfor hverandre. Denne episoden slår alvorlige sprekker i dette bildet.

Les: Schleck hjemsendt fra Spania Rundt etter bytur

Selv om Andy Schleck er ferdig med Bjarne Riis og Saxo Bank etter denne sesongen, burde han spart seg for denne tabben. Jeg har ikke sett annet enn at Bjarne Riis har bakket opp Schleck-brødrene i deres år i Saxo Bank.

Siste nytt

 • Zucca involvert da Rangers vant

  Mats Zuccarello bidro med to assist da New York Rangers slo Ottawa Senators 3-0 natt til mandag. Etter tap i de to siste kampene kunne Rangers nå juble for seier. Første periode var målløs, men fire minutter ut i andre periode scoret Kevin Hayes.

  SPO-HKO-HKN-OTTAWA-SENATORS-V-NEW-YORK-RANGERS
  Foto: BRUCE BENNETT / AFP
 • Norsk siger i curling-EM

  Thomas Ulsruds lag slo Nederland 6-2 i sin tredje kamp i curling-EM i Sveits. Dermed har Norge to sigrar og eitt tap hittil.

  Måndag møter Norge både Slovakia og Italia.

 • Stiller for sin sjette periode

  Gian Franco Kasper (73) stiller til val som FIS-president for sin sjette periode neste år, melder insidethegames.biz. Kasper har leia FIS sidan 1998.

  Det internasjonale skiforbundet har berre hatt fire presidentar sidan opprettinga i 1924.

  Gian-Franco Kasper
  Foto: GEORG HOCHMUTH / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal