NRK Meny
Normal

Eriksen: - Dårlig gjort av Andy

Andy Schleck skulle hjelpe storebror Frank til en topplassering i Spania Rundt. Halveis i etapperittet har han spolert mye for storebrors muligheter. Han er sendt hjem etter å ha brutt lagetsregler.

Video Andy Schleck reaksjon

Andy Schleck på sykkelen

Foto: Nyhetsspiller

Ove Eriksen kommenterer
Foto: NRK

Det er teit å drikke alkohol en kveld underveis i Spania Rundt. Vi har jo fått det inntrykket at Frank og Andy Schleeck har et ekte brødrefellesskap med stor respekt og lojalitet overfor hverandre. Denne episoden slår alvorlige sprekker i dette bildet.

Les: Schleck hjemsendt fra Spania Rundt etter bytur

Selv om Andy Schleck er ferdig med Bjarne Riis og Saxo Bank etter denne sesongen, burde han spart seg for denne tabben. Jeg har ikke sett annet enn at Bjarne Riis har bakket opp Schleck-brødrene i deres år i Saxo Bank.

Siste nytt

 • Chris Froome vann og leiar

  Chris Froome stakk åtte mil før mål og vann dagens fjelletappe i Giro d'Italia med tre minutts margin. Han overtok også leiartrøya frå Simon Yates som kollapsa totalt.

  Froome leier no med 29 sekund på Tom Dumoulin som no er nr 2.

  Rittet blir avslutta søndag.

  Chris Froome
  Foto: LUK BENIES / AFP
 • Ruud møter Jordan Thompson

  Casper Ruud skal møte australske Jordan Thompson (24) i første runde i Roland Garros-turneringa i tennis. Thompson er rangert som nummer 85 i verda. Kampen går måndag eller tysdag.

  Casper Ruud
  Foto: Vincent Thian / AP
 • Sagosen og Myrhol på stjernelaget

  Sander Sagosen og Bjarte Myrhol er begge tatt ut på stjernelaget i inneværende sesongs mesterliga i håndball. Stjernelaget ble annonsert i forkant av helgens Final 4-sluttspill i Köln, der vinneren av årets mesterliga på herresiden skal kåres.

  Bjarte Myrhol
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport i dag