Eriksen hilser til lagkameratene

Det danske fotballforbundet har kommet med en offisiell oppdatering på Christian Eriksens status. De melder at de har snakket med stjernespilleren i morgentimene i dag, og at han har sendt hilsninger til lagkameratene. Situasjonen hans er fortsatt stabil, og han blir værende på sykehuset for ytterligere undersøkelser.

Eriksen falt om under oppgjøret mellom Danmark og Finland i går, og det ble gitt livreddende førstehjelp av både lagkamerater og helsepersonell på banen.

Laster Twitter-innhold

Sportsnyheter

Are Weierholt Strandli

Trakk seg fra B-finalen: – Mange år som føles forgjeves nå

TOKYO/OSLO (NRK): Kristoffer Brun og Are Strandli har hatt det tøft både mentalt og fysisk etter den dramatiske avslutningen på deres OL-drøm.

Siste nytt

 • Kina best i vill rekordstafett

  Den kinesiske kvinnekvartetten svømte inn til OLs andre verdensrekord på 4 x 200 meter fri natt til torsdag.

  Yang Junxuan, Zhang Yufei, Li Bingjie og Tang Muhan svømte inn til 7.40,33 og sikret gullet fire tideler foran USA, mens Australia fikk bronse med 7.41,29. Alle de tre tidene er under den forrige verdensrekorden på 7.41,50, satt av Australia under VM i Gwangju i 2019.

  Verdensrekorden er kun den andre i svømming i årets OL. Den første satte de australske kvinnene på 4 x 100 meter fri.

  Den amerikanske stjernen Katie Ledecky truet kineserne på den siste etappen, men Tang Muhan holdt unna til Kinas første gull på øvelsen. Siden øvelsen ble innført på OL-programmet i 1996 hadde kun Australia og USA vunnet gull på øvelsen før Tokyo-OL. (NTB)

  Tokyo Olympics Swimming
  Foto: Matthias Schrader / AP
 • Hovland i tetkampen før utsettelse

  Viktor Hovland har fått en meget god start på OL. Nordmannen fikk jevnt med birdier på de første hullene, men på hull nummer 14, kom det en uventet bogey.

  Hovland ligger akkurat nå på delt sjetteplass, fire slag under par. Nordmannen rakk å spille 14 hull før videre spill ble utsatt på grunn av dårlig vær. Arrangøren melder på sine sider at det er lyn på vei inn mot banen. De oppfordrer alle til å søke ly.

  Sepp Straka leder med en runde seks under par. Den andre nordmannen, Kristian Krogh Johannesen, ligger på delt 54. plass etter en runde ett slag over par.

  – Til slutt var det deilig å putte ferdig før det begynte å lyne, det betyr at jeg er ferdig med dagen. På hull ni gjør jeg et dårlig valg og får en dobbel bogey. Etter det klarer jeg ikke komme meg tilbake i en god rytme. Jeg kjemper videre, treffer ikke fairway, da blir det vanskelig og en kamp, sier Johannesen til NRK etter at han er ferdig med sin runde.

  Sommer-OL i Tokyo 2021
  Foto: Heiko Junge / NTB
 • Isene vurderer operasjon

  Kl. 04.20 natt til fredag, norsk tid, skal Ola Stunes Isene ut i diskoskvalifisering i OL. Målet er en finaleplass, og 26-åringen føler seg klar.

  Samtidig innrømmer han at problemer med begge knærne har skapt problemer i oppkjøringen.

  – Det er ikke et veldig stort problem, men når det blir irritert og kroppen kjenner på smerte, så holder du litt igjen. Og hvis jeg holder litt igjen på beina, så ødelegger det timingen videre i kastingen. Derfor var det veldig dårlig kasting i midtsesongen i år, erkjenner Isene overfor NRK.

  Selv om knærne er klarert for bruk i Tokyo, er ikke problemet permanent løst. Derfor blir det etter alt å dømme operasjon etter sesongen, for å være forberedt til mesterskapene som kommer i hopetall de neste sesongene.

  – Slik det er nå, ser det ut til at det er verdt å gjøre noe med det for at jeg skal fortsette. Det er høyst sannsynlig at jeg gjør noe med det, bekrefter det norske diskoshåpet.

  Selv om Isenes mål er å komme seg til finalen, innrømmer han at han har større drømmer i Tokyo.

  – Jeg vet hva jeg gjorde i vår, vindstille inne på stadion. Vind har mye å si i diskos. Jeg vet hva en medalje har gått på tidligere. Klaffer den vindstillekastene jeg vet jeg har hatt, og noen andre kanskje ikke er på sitt beste, så kan alt skje, sier han.

  – Hva er det lengste vindstille treningskastet ditt?

  – Jeg kan si det sånn at det beste vindstille treningskastet har alltid holdt til medalje i alle OL, avslører Ola Stunes Isene.

  Ola Stunes Isene
  Foto: KIRILL KUDRYAVTSEV

Sendeplan

Kl. Program Kanal