NRK Meny
Normal

Er dette tidenes takling?

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Canadiske kommentatorer kaller denne taklingen for "the greatest hit ever"

Øyeblikk som dette blir verdsatt i hockeyens fødeland.

Tidlig i siste periode i kampen mellom Russland og Tsjekkia leverte Russlands superstjerne Alexander Ovetsjkin en knusende takling mot tsjekkernes aldrende superstjerne Jaromir Jagr i midtsonen.

Pucken ble erobret, og Jevgenij Malkin satte inn 3-1 til Russland.

Ekspertene i canadisk TV jublet over taklingen og kalte den "the greatest hit ever".

Samtidig roste de 38 år gamle Jagr for å ta taklingen som en mann. Han reiste seg og var på skøytene i løpet av få sekunder.

Russland vant forøvrig kampen 4-2.

Store profiler

Selv om taklinger som dette forekommer fra tid til annen i internasjonal ishcokey er det sjelden de involverte er tre av sportens aller største profiler.

Alexander Ovetsjkin er kanskje verdens beste ishockeyspiller for øyeblikket. I NHL er han den mest målfarlige og kraftfulle spilleren, og han hylles for sin oppofrende spillestil.

Jaromir Jagr har lang fartstid bak seg i NHL og regnes som en av tidenes beste spillere. Han er blant de ti beste på statistikken over flest mål, assist og poeng i verdens beste proffliga.

Målscoreren Malkin er heller ingen smågutt. Han toppet poengligaen i fjor da han vant Stanley Cup med sitt Pittsburgh Penguins.


Siste nytt

 • Styrer mot stort underskudd

  De foreløpige regnskapstallene fra Norges Cykleforbund viser et underskudd på 17,5 millioner kroner. Egenkapitalen er borte, og sykkel-VM i Bergen får skylden, skriver NTB.

  SYKKEL-VM BERGEN 2017.
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 • Svensk OL-gull i curlingfinalen

  De svenske curlingkvinnene slo søndag Sør-Korea i OL-finalen i curling. Sveriges sjuende gull i Pyeongchang tangerer nasjonens beste vinter-OL noensinne, skriver NTB.

  WEB_SPORT
  Foto: Jonas Ekströmer/tt / NTB scanpix
 • Barcelona filleristet Girona

  Barcelona kom kjapt over åpningssjokket etter Cristián Portus tidlige scoring og snudde til 6-1 hjemme mot Girona i lørdagens Catalonia-oppgjør. Luis Suárez satte tre, Lionel Messi to og Philippe Coutinho ett i storseieren.

  SOCCER-SPAIN-FCB-COR/
  Foto: ALBERT GEA / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
OL-magasin spesial
Høydepunkter fra dagen
Sportsrevyen
OL-magasin spesial