NRK Meny
Normal

Er dette tidenes takling?

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Canadiske kommentatorer kaller denne taklingen for "the greatest hit ever"

Øyeblikk som dette blir verdsatt i hockeyens fødeland.

Tidlig i siste periode i kampen mellom Russland og Tsjekkia leverte Russlands superstjerne Alexander Ovetsjkin en knusende takling mot tsjekkernes aldrende superstjerne Jaromir Jagr i midtsonen.

Pucken ble erobret, og Jevgenij Malkin satte inn 3-1 til Russland.

Ekspertene i canadisk TV jublet over taklingen og kalte den "the greatest hit ever".

Samtidig roste de 38 år gamle Jagr for å ta taklingen som en mann. Han reiste seg og var på skøytene i løpet av få sekunder.

Russland vant forøvrig kampen 4-2.

Store profiler

Selv om taklinger som dette forekommer fra tid til annen i internasjonal ishcokey er det sjelden de involverte er tre av sportens aller største profiler.

Alexander Ovetsjkin er kanskje verdens beste ishockeyspiller for øyeblikket. I NHL er han den mest målfarlige og kraftfulle spilleren, og han hylles for sin oppofrende spillestil.

Jaromir Jagr har lang fartstid bak seg i NHL og regnes som en av tidenes beste spillere. Han er blant de ti beste på statistikken over flest mål, assist og poeng i verdens beste proffliga.

Målscoreren Malkin er heller ingen smågutt. Han toppet poengligaen i fjor da han vant Stanley Cup med sitt Pittsburgh Penguins.


Siste nytt

 • Kvinnekombinert inn på VM-programmet

  Kombinert for kvinner blir for første gang VM-øvelse i Oberstdorf i 2021, sammen med lagkonkurranse i hopp for kvinner. Det ble klart på FIS-kongressen i greske Costa Navarino fredag.

 • – Ronaldo tilbudt å betale 140 mill.

  Cristiano Ronaldo skal ifølge avisen El Mundo ha foreslått å betale de over 140 mill. kronene (14,7 mill. euro) han er skyldig i skatt til spanske myndigheter. Ronaldo er beskyldt for å ha unndratt skatt gjennom å bruke skatteparadiser i utlandet i årene 2011 til 2014.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Emilio Morenatti / AP
 • Junior-VM i alpint 2020 til Narvik

  Narvik skal arrangere junior-VM i alpint 2020. Det ble besluttet på FIS-kongressen i Hellas torsdag. Mesterskapet skal arrangeres 5.–15. mars 2020. I Narvik jobbes det for å få senior-VM i 2025.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
X Games: Rullebrett, street
X Games: Rullebrett, street