NRK Meny
Normal

Enkelt for super-Serena

 - Hun trenger bedre motstand, kommenterte NRKs ekspert etter kampen.

Serena Williams
Foto: FRANCOIS MORI / AP

For det var ikke vanskelig for yngstesøster Williams mot Venezuelas Milagros Sequer.

For lett kanskje. Sequer fikk kun ett game, Williams vant 6-0, 6-1.

Men, storkampen kan komme. Og det allerede i kvarten. Det meste ligger nemlig klart for at amerikaneren møter Justine Henin allerede da.

Først venter vinneren av Daniela Hantuchova eller Katarina Srebotnik, men ingen tror hverken slovaken eller sloveneren kan hamle opp med Venus Willams - så møtet mellom tidligere mester Williams og førsteseedede Justine Henin er mer enn plausibelt!

Vi gleder oss!

 

Siste nytt

 • Kvinnekombinert inn på VM-programmet

  Kombinert for kvinner blir for første gang VM-øvelse i Oberstdorf i 2021, sammen med lagkonkurranse i hopp for kvinner. Det ble klart på FIS-kongressen i greske Costa Navarino fredag.

 • – Ronaldo tilbudt å betale 140 mill.

  Cristiano Ronaldo skal ifølge avisen El Mundo ha foreslått å betale de over 140 mill. kronene (14,7 mill. euro) han er skyldig i skatt til spanske myndigheter. Ronaldo er beskyldt for å ha unndratt skatt gjennom å bruke skatteparadiser i utlandet i årene 2011 til 2014.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Emilio Morenatti / AP
 • Junior-VM i alpint 2020 til Narvik

  Narvik skal arrangere junior-VM i alpint 2020. Det ble besluttet på FIS-kongressen i Hellas torsdag. Mesterskapet skal arrangeres 5.–15. mars 2020. I Narvik jobbes det for å få senior-VM i 2025.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
X Games: Rullebrett, street
X Games: Rullebrett, street