Enger bryter Arctic Race

Sonde Holst Enger (20) må trekke seg fra etapperittet Arctic Race of Norway. Sykkeltalentet sliter med en vond korsrygg. IAM-rytteren var blant dem som gikk i bakken under velten sju kilometer fra mål på fredagens etappe. Han slo seg såpass kraftig at han ikke fikk sove natt til lørdag. – Det er korsryggen som er problemet. Jeg skal på røntgen nå, så får vi se etterpå, sier Enger til Procycling.

Siste nytt

  • PSG tok seg videre etter nervedrama

    Tittelforsvarer Bayern München slo Paris Saint-Germain 1–0 på bortegress, men røk ut på bortemålsregelen i mesterligaens kvartfinale.

    Det skjedde i en ekstremt intens kamp. Begge lag bød TV-seerne på stor underholdning, og framfor alt PSG-stjernen Neymar var uheldig – og litt udyktig – som ikke satte ballen i nota.

    Like fullt tok PSG seg videre takket være 3-2-ledelsen fra første kamp i München

    I en den andre semifinalen mellom Chelsea og Porto endte det 0–1.

    Dermed er Chelsea klar for semifinale i mesterligaen etter at de vant det første oppgjøret 2–0. Bortelaget hadde flere sjanser under tirsdagens kamp, men greide ikke å score før Mehdi Taremi satt ballen inn tre minutter på overtid.

    France Soccer Champions League
    Foto: Francois Mori / AP
  • Chelsea klar for semifinale

    Chelsea er klar for semifinale i mesterligaen etter at det endte 0-1 i returkampen mot Porto. Chelsea vant det første oppgjøret 2-0. Bortelaget hadde flere sjanser under tirsdagens kamp, men greide ikke å score før Mehdi Taremi satt ballen inn tre minutter på overtid.

    Chelsea - Porto. Mesterligaen, kvartfinale.
    Foto: Cristina Quicler / AFP
  • Nedtur for Hege Riise og England

    Hege Riise måtte tåle sitt annet tap som Englands landslagssjef da Canada vant 2-0 i tirsdagens oppgjør i Stoke. To engelske forsvarsbrølere avgjorde privatlandskampen.

    UEFA Champions League-kvalifisering, kvinner. LSK - Linfield 4-0
    Foto: David Catry / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal