Engelsk Ligacup 2019/20

 • Nyland og Villa til Ligacup-finale

  Ørjan Nyland startet kampen for Aston Villa og tok virkelig sjansen med begge hender. Nordmannen leverte flere solide redninger og var en av banens beste i Ligacupens andre semifinale. Den første kampen mot Leicester endte 1-1, og det så lenge ut til at det ville bli resultatet tirsdag også. Men to minutter på overtid dukket Trézéguet opp og scoret 2-1-målet som sendte Villa til finalen.

  Carabao Cup - Semi Final - Second Leg - Aston Villa v Leicester City
  Foto: Andrew Yates / Reuters
 • United fikk hull på byllen

  Manchester United slet lenge mot Colchester fra nivå fire i ligacupens kvartfinale. Først i andre omgang klarte Rashford å sette det første målet for Solskjærs mannskap. Kampen endte 3-0 etter ett selvmål av Colchester i tillegg til ett mål av Martial. Også Manchester City er videre til semifinale i ligacupen etter 3-1 over Oxford United. Semifinalene blir byderby i Manchester og Aston Villa mot Leicester.

  Britain Soccer League Cup
  Foto: Jon Super / AP
 • Leicester måtte ha straffer

  Ligacupkampen mellom Everton og Leicester endte 2-2 etter full tid. Leicester ledet lenge 2-0, men vertene fra Liverpool utliknet til 2-2 i siste spilleminutt ved Leighton Baines. I straffekonken var det Jamie Vardy som satte den avgjørende straffen som sendte Leicester videre til semifinale, mens Baines var en av Everton-spillerne som bommet.

  Carabao Cup - Quarter Final - Everton v Leicester City
  Foto: Andrew Yates / Reuters

Siste nytt

 • Gulliksen tok historisk v-cupseier

  Geir Gulliksen ble søndag den første norske rytteren i historien som vant en verdenscupkonkurranse i sprangridning. Etterpå måtte han til legesjekk.

  Sammen med hesten VDL Groep Quatro tok Gulliksen seieren i Göteborg Horse Show.

  Han kom også i fokus under premieutdelingen. Da ble veteranens hest skremt, hvilket endte med at Gulliksen falt av rett før æresrunden skulle begynne. 60-åringen kom imidlertid helskinnet fra fallet.

  Gulliksen
  Foto: Bjorn Larsson Rosvall / AP
 • Målfest da Arsenal slo Everton

  Arsenal slo Everton 3-2 i Premier League søndag kveld.

  Calvert-Lewin scoret med et brassespark for bortelaget før minuttet var spilt.

  Deretter scoret Arsenal to, før Everton utlignet før pause.

  I andre omgang ble Aubameyang tomålsscorer da han satte inn 3-2 og sikret seieren.

  Arsenal ligger nå på niendeplass på tabellen. De har ikke tapt siden desember.

  Premier League - Arsenal v Everton
  Foto: David Klein / Reuters
 • Vipers tapte i meisterligaen

  Vipers gjekk på 30-35 tap i den viktige bortekampen mot Esbjerg i meisterligaen. Det ser nå tøft ut med avansement frå gruppespelet med fire poeng opp til CSM Bucuresti. Kristiansands-laget har framleis ein teoretisk moglegheit om dei vinn dei to siste kampane. Marta Tomac blei toppscorar med ti mål, medan Kristine Breistøl scora åtte mål for Esbjerg.

  Marta Tomac
  Foto: John Randeris / NTB Scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal