Engelsk Ligacup 2019/20

 • Tap for Villa og Nyland i finalen

  Aston Villa, med Ørjan Nyland i mål, måtte seg seg slått av Manchester City i den engelske ligacupfinalen søndag. City vant 2-1 etter scoringer av Sergio Agüero og Rodri Hernandez i 1. omgang. Mbwana Samatta reduserte til 2-1 for Villa etter 41 minutter.

  Citys andre mål kom på en corner Manchester-laget aldri skulle fått. Reprisen viste nemlig at det var Citys Ilkay Gündogan som var sistemann på ballen.

  Men selv om videodømming ble innført til ligacupens semifinaler og finale, benyttes ikke VAR på cornersituasjoner. Dette er Citys tredje tittel på tre år.

  Ørjan Nyland var aldri i nærheten av å kunne hindre de to City-scoringene. Nordmannen hadde derimot flere gode involveringer. (NTB)

  Britain Soccer League Cup
  Foto: Ian Walton / AP
 • Nyland og Villa til Ligacup-finale

  Ørjan Nyland startet kampen for Aston Villa og tok virkelig sjansen med begge hender. Nordmannen leverte flere solide redninger og var en av banens beste i Ligacupens andre semifinale. Den første kampen mot Leicester endte 1-1, og det så lenge ut til at det ville bli resultatet tirsdag også. Men to minutter på overtid dukket Trézéguet opp og scoret 2-1-målet som sendte Villa til finalen.

  Carabao Cup - Semi Final - Second Leg - Aston Villa v Leicester City
  Foto: Andrew Yates / Reuters
 • United fikk hull på byllen

  Manchester United slet lenge mot Colchester fra nivå fire i ligacupens kvartfinale. Først i andre omgang klarte Rashford å sette det første målet for Solskjærs mannskap. Kampen endte 3-0 etter ett selvmål av Colchester i tillegg til ett mål av Martial. Også Manchester City er videre til semifinale i ligacupen etter 3-1 over Oxford United. Semifinalene blir byderby i Manchester og Aston Villa mot Leicester.

  Britain Soccer League Cup
  Foto: Jon Super / AP
 • Leicester måtte ha straffer

  Ligacupkampen mellom Everton og Leicester endte 2-2 etter full tid. Leicester ledet lenge 2-0, men vertene fra Liverpool utliknet til 2-2 i siste spilleminutt ved Leighton Baines. I straffekonken var det Jamie Vardy som satte den avgjørende straffen som sendte Leicester videre til semifinale, mens Baines var en av Everton-spillerne som bommet.

  Carabao Cup - Quarter Final - Everton v Leicester City
  Foto: Andrew Yates / Reuters

Sportsnyheter

Klæbos gullstikk til Bolsjunov: – Han må gå hardere hvis jeg skal slippe

OBERSTDORF (NRK): Aleksandr Bolsjunov prøvde febrilsk å kvitte seg med Johannes Høsflot Klæbo, men trønderen bet seg fast – og sikret stafettgullet med et superrykk.

FIS Nordic World Ski Championships

Golberg om stafettmarerittet: – Angret etter halvannet sekund

OBERSTDORF (NRK): På ski uten glid ble Pål Golberg utklasset på første etappe i VM-stafetten og tapte nesten et minutt til russerne. Til slutt kunne han likevel juble for norsk VM-gull i stafett etter et nervedrama.

Siste nytt

 • Shala fra Vålerenga til Stabæk

  Midtbanemannen Herolind Shala (29) har skrevet ettårskontrakt med Stabæk og fortsetter karrieren i Eliteserien.

  Shala har spilt for Vålerenga de to siste sesongene, og kontrakten hans med Oslo-klubben gikk ut på tampen av fjoråret.

  Ifølge Stabæk var Shala en ettertraktet mann. Han har i første omgang skrevet under for én sesong med bærumsklubben.

  – Jeg prøvde å komme meg ut, men det var et litt lukket marked på grunn av korona. Og så følte jeg at Stabæk kunne være et godt alternativ for meg i denne perioden, sier han til Stabæks nettsted.

  Herolind Shala
  Foto: Terje Bendiksby / NTB
 • Har spikret Montenegro-planen

  De norske håndballgutta lader opp i smitteherjede Montenegro flere dager før OL-kvalifiseringen neste helg.

  Der venter kamper mot Sør-Korea, Brasil og Chile. De to beste får OL-billett. Norge har ikke spilt olympisk herrehåndball siden 1972.

  Troppen reiser med et chartret fly som tar av fra Gardermoen mandag, henter spillere med base i Danmark og Tyskland i Hamburg og lander i Montenegro samme dag.

  – Vi gikk på en nedtur i VM, og det er ingen tvil om at vi er sultne på revansje og vise hva som virkelig bor i dette laget, sier Sagosen til NTB.

  Sagosen
  Foto: Petr David Josek / POOL / AFP / NTB
 • Pallen glapp for Kindem i junior-VM

  Kaspar Kindem tok fjerdeplassen i slalåm under junior-VM i alpint i Bulgaria fredag. Amerikanske Benjamin Ritchie tok gullet.

  Kindem tok bronse i storslalåm og fjerdeplass i super-G tidligere i mesterskapet. Han var denne gangen bare 0,46 sekunder unna en ny bronse.

  Nordmannen kjørte seg opp fra sin åttendeplass etter første omgang.

  Ritchie ledet etter første omgang. Han var 0,48 sekunder foran sveitseren Fadri Janutin. Joshua Sturm hadde beste omgangstid i finalen og tok bronsen.

  Halvor Hilde Gunleiksrud var best av de norske på sjetteplass etter første omgang, men etter en stor feil falt han ned til 21.-plassen i finalen.

Sendeplan

Kl. Program Kanal