Engelsk Ligacup 2018/19

 • Chelsea til finale på straffespark

  Det endte med straffekonkurranse i returoppgjøret mellom Chelsea og Tottenham i Ligacupen. Tottenham ledet 1-0 etter første kamp. N'Golo Kante og Eden Hazard satte to mål for Chelsea før pause, men Fernando Llorente utlignet for Tottenham i andre omgang. I straffekonken bommer Tottenham to ganger, og David Luiz' mål sender Chelsea til finale.

  Chelsea
  Foto: Ben Stansall / AFP
 • Knusende seier til Manchester City

  Onsdag kveld tok Manchester City imot Burton til semifinale i ligacupen. Det endte med en knusende 9-0 seier til hjemmelaget, der Gabriel Jesus scoret fire av målene. Dermed blir det en nærmest umulig oppgave for Burton når lagene møtes i returoppgjøret.

  Carabao Cup Semi Final First Leg - Manchester City v Burton Albion
  Foto: Jason Cairnduff / Reuters
 • Tottenham slo Chelsea i ligacupen

  Kampen på Wembley endte 1–0 til Tottenham, etter at Harry Kane ble matchvinner på et straffespark i 1. omgang. Kampen var den første av to semifinaler i den engelske ligacupen. Returoppgjøret spilles på Stamford Bridge om to uker.

  Harry Kane ble matchvinner.
  Foto: Glyn Kirk / AFP
 • London-derby i semifinalen

  I trekningen til semifinalen i ligacupen ble det klart at Chelsea møter Tottenham. Manchester City får det på papiret betydelig lettere, da de møter Burton Albion fra nivå tre. Kampene spilles i januar.

  Premier League - Tottenham Hotspur vs Chelsea
  Foto: Andrew Couldridge / Reuters

Siste nytt

 • Casper Ruud videre i Miami

  Casper Ruud slo mandag Jason Jung fra Taiwan i to strake sett og er videre til 2. kvalifiseringsrunde i Miami Open, som er siste hinder før turneringen. Nå venter vinneren av oppgjøret mellom australske Alex Bolt og Jevgenij Donskoj fra Russland.

  Tennis - Australian Open - Casper Ruud of Norway v Quentin Halys of France - Court 19, Melbourne, Australia
  Foto: Thomas Peter / Reuters
 • Ajer klar til Spania-kampen

  Kristoffer Ajer blir klar til den første EM-kvalifiseringskampen borte mot Spania på lørdag, i følge landslagssjef Lars Lagerbäck. 20-åringen fullførte ikke for Celtic mot Dundee lørdag, etter at han fikk en smell i ansiktet og måtte ha behandling.

  A-landslag fotball menn 2018 Norge-Bulgaria
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Sundby ferdig for sesongen

  Martin Johnsrud Sundby står over verdenscupavslutningen i Canada, skriver Norges Skiforbund i en pressemelding. «Luften har rett og slett gått ut av ballongen», heter det. Totalt skal 20 norske utøvere delta i minitouren i Quebec.

  Sundby.
  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal