Engelsk Ligacup 2018/19

 • Chelsea til finale på straffespark

  Det endte med straffekonkurranse i returoppgjøret mellom Chelsea og Tottenham i Ligacupen. Tottenham ledet 1-0 etter første kamp. N'Golo Kante og Eden Hazard satte to mål for Chelsea før pause, men Fernando Llorente utlignet for Tottenham i andre omgang. I straffekonken bommer Tottenham to ganger, og David Luiz' mål sender Chelsea til finale.

  Chelsea
  Foto: Ben Stansall / AFP
 • Knusende seier til Manchester City

  Onsdag kveld tok Manchester City imot Burton til semifinale i ligacupen. Det endte med en knusende 9-0 seier til hjemmelaget, der Gabriel Jesus scoret fire av målene. Dermed blir det en nærmest umulig oppgave for Burton når lagene møtes i returoppgjøret.

  Carabao Cup Semi Final First Leg - Manchester City v Burton Albion
  Foto: Jason Cairnduff / Reuters
 • Tottenham slo Chelsea i ligacupen

  Kampen på Wembley endte 1–0 til Tottenham, etter at Harry Kane ble matchvinner på et straffespark i 1. omgang. Kampen var den første av to semifinaler i den engelske ligacupen. Returoppgjøret spilles på Stamford Bridge om to uker.

  Harry Kane ble matchvinner.
  Foto: Glyn Kirk / AFP
 • London-derby i semifinalen

  I trekningen til semifinalen i ligacupen ble det klart at Chelsea møter Tottenham. Manchester City får det på papiret betydelig lettere, da de møter Burton Albion fra nivå tre. Kampene spilles i januar.

  Premier League - Tottenham Hotspur vs Chelsea
  Foto: Andrew Couldridge / Reuters

Siste nytt

 • Hegerberg har giftet seg

  Ada Hegerberg (23) har giftet seg med Lech Poznan-spiller Thomas Rogne (28). Det forteller hun selv på Instagram. – Overveldet etter å ha giftet meg med mitt livs kjærlighet og å ha delt vår spesielle dag med familien og våre nærmeste venner, skriver Hegerberg. Paret forlovet seg i juni i fjor.

 • Hør Ruud i 1. runde av French Open

  Casper Ruud starter straks kampen mot Ernests Gulbis på det røde dekket i 1. runde av French Open. Du kan høre hele kampen på NRK Sport eller i dette videovinduet.

  Direkte fra den første runden i Rolan Garros. 
Komm.: Carl Andreas Wold.
 • Idretten vil kriminalisere doping

  Norges Idrettsforbund vedtok søndag at de skal jobbe for å kriminalisere doping og dopernes bakmenn. NIF ønsker at den økonomiske gevinsten ved doping skal bli sett på som bedrageri.

  Det var Oslo Idrettskrets som foreslo dette for idrettstinget.

  Sveinung Oftedal
  Foto: Nina Didriksen / NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal