Hopp til innhold

Engelsk Ligacup 2016/17

 • Mkhitaryan mister ligacupfinalen

  – Henrikh Mkhitaryan rekker ikke søndagens kamp. Phil Jones kan derimot rekke den. Vi får se i morgen (lørdag), sa Mourinho.


  Armeneren pådro seg en skade mot St. Etienne onsdag. Ligacupfinalen mellom Manchester United og Southampton spilles på søndag.

  Henrikh Mkhitaryan
  Foto: Laurent Cipriani / AP
 • Pogba sendte United til finale

  Paul Pogbas 1-1-scoring ble redningen da Hull slo Manchester United 2–1 i den engelske ligacupen torsdag.

  Med 2–0 å gå på fra første kamp er de røde djevlene videre med 3–2 sammenlagt.

  Tom Huddlestone og Oumar Niasse scoret for hjemmelaget.

  Manchester United's Paul Pogba
  Foto: Lee Smith / Reuters
 • Southampton slo ut Liverpool

  Southampton holdt unna på Anfield og er klare for sin andre ligacupfinale i klubbens historie. Daniel Sturridge bommet på alt da Liverpool fortsatte januarmotgangen med 0-1-tap på overtid i semifinalereturen.

  Sofiane Boufal
  Foto: Eddie Keogh / Reuters
 • Zlatan sendte United videre

  Anthony Martial og Zlatan Ibrahimovic scoret to ganger hver da Manchester United gikk til semifinale i ligacupen med 4-1-seier over West Ham onsdag.

  United-manager José Mourinho var henvist til tribunen i kampen, etter å ha blitt straffet av FA i helgen.

  Zlatan Ibrahimovic
  Foto: Oli Scarff / AFP
 • Arsenal sendt ut av ligacupen

  Scoringer av Jordy Clasie og Ryan Bertrand sendte Southampton til semifinale i ligacupen onsdag, da Arsenal ble slått 2-0 i London.

  Clasie sendte bortelaget i ledelsen etter et snaut kvarter. Sju minutter før pause prikkskjøt Ryan Bertrand inn 2-0.

  Arsenal-Southampton
  Foto: Adrian Dennis / AFP

Sportsnyheter

Flere cupbomber: – Den sjukeste cuprunden

Seks eliteserielag var virkelig i trøbbel, og tre av dem er ute av cupen allerede i andre runde. Kjelsås brukte bare 30 minutter på å ydmyke Stabæk, og Lillestrøm røk etter ekstraomganger.

Siste nytt

 • Lauritsen matchvinner for Sparta

  Tobias Lauritsen ble matchvinner da Sparta Rotterdam slo Utrecht 2-1 borte og tok første stikk i semifinalen i den nederlandske europacupkvalifiseringen.

  Lauritsen og Joshua Kitolano spilte hele kampen for Sparta, som slo Utrecht på bortebane for første gang siden 1997. Keeper Nick Olij får mye av æren, men Lauritsen var avgjørende ved begge målene.

  I det 26. minutt ble han holdt av Utrecht-stopper Ruben Kluivert, og etter VAR-titting ble det straffespark. Det satte Vito van Crooij i mål.

  I det 39. minutt doblet Lauritsen ledelsen med assist fra van Crooij.

  Utrecht reduserte i det 70. minutt, men Sparta har med seg ledelse til søndagens returkamp på hjemmebane. (NTB)

  Tobias Lauritsen
  Foto: MAURICE VAN STEEN / AFP
 • Finaledommer Taylor og familien trakassert på flyplassen

  Den engelske dommeren Anthony Taylor og hans familie ble trakassert av Roma-tilhengere på flyplassen i Budapest dagen etter at han dømte europaligafinalen.

  Det melder Sky Sports , som viser til opptak lagt ut i sosiale medier. De viser blant annet Taylor og familien som eskorteres ut av en kafé og inn i et trygt område av sikkerhetsvakter. Andre bilder viser en flaske og en stol som kastes i retning av Taylor.

  PGMOL, som organiserer engelske fotballdommere, tar i en uttalelse sterk avstand fra behandlingen Taylor ble utsatt for.

  – Vi er forferdet over den ufortjente og motbydelige hetsen rettet mot Anthony og familien hans mens han er på reise hjem etter å ha dømt europaligafinalen. Vi støtter ham fullt ut, står det.

  Sevilla vant finalen på straffespark etter at kampen endte 1-1. Roma-trener José Mourinho måtte dermed tåle sitt første nederlag i en europacupfinale. I en tøff kamp delte Taylor ut 14 gule kort, hvorav åtte til Roma, og la til nesten en halv time i tilleggstid fordelt på fire omganger.

  Etter kampen ble Taylor konfrontert av Mourinho i en garasje under stadion. Treneren lirte av seg ulike skjellsord og havdet at dømmingen var «skammelig». (NTB)

  Hungary Soccer Europa League Final
  Foto: Petr David Josek / AP
 • Hamburg knust av Stuttgart

  Hamburgs mareritt i 2. Bundesliga ser ut til å fortsette. Fire dager etter at direkte opprykk røk på overtid ble laget slått 3-0 av Stuttgart i kvalifiseringen.

  Returkampen på hjemmebane gjenstår kommende mandag, men et lite mirakel må til for at HSV skal vende torsdagens ydmykelse.

  Konstantinos Mavropanos ga Stuttgart ledelsen før det var spilt et minutt. På et hjørnespark fikk han gå opp helt alene og nikke i mål.

  Stuttgart-spiss Sehrou Guirassy misbrukte et straffespark vel midtveis i første omgang. Daniel Fernandes kastet seg riktig vei og reddet, men tidlig i 2. omgang økte Josha Vagnoman og Guirassy ledelsen hver sin gang med tre minutters mellomrom. (NTB)

  Germany Soccer Bundesliga
  Foto: Tom Weller / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
NRK forklarer: Rasismeskandalen i Spania 02:41
Neste