NRK Meny

Engelsk FA Cup 2015/2016

 • Songaren gløymde å synge

  Karen Harding skulle synge «God save the Queen» før avspark i FA-cupfinalen på Wembley. Men ho oversåg signalet då ho skulle opne. Derfor vart ho ståande og smile til kamera då publikum stemte i.

  Etterpå var ho flau og bad om orsaking: – OMG. Største publiukum eg har hatt, og så skjedde dette, skreiv ho på twitter.

  Laster Twitter-innhold
 • Arsenal slo Chelsea i FA-cupfinalen

  Laster Instagram-innhold
 • Martial sendte United til finale

  To minutter på overtid ble Anthony Martial matchvinner for Manchester United i FA-cupsemifinalen mot Everton lørdag. Den franske 20-åringen gjorde ingen feil da han fikk sjansen alene med Everton-keeper Joel Robles og sendte United til finale med 2-1-seier. Søndag avgjøres det om Crystal Palace eller Watford blir Uniteds motstander i FA-cupfinalen på Wembley 21. mai.

  Anthony Martial
  Foto: Tony O'Brien / Reuters
 • Watford møter Palace i semifinalen

  FA-cupens semifinalar blei i kveld trekt. Manchester United og West Ham må ut i omkamp etter 1-1 søndag, og vinnaren av den kampen møter Everton i semifinalen. I den andre møter Watford - Crystal Palace. Kampane spelast 23. og 24. april på Wembley.

  SOC/
  Foto: Tony O'Brien / Reuters

Siste nytt

 • Lorentzen 3 hundredeler unna pallen

  Håvard Holmefjord Lorentzen var bare 17 hundredeler bak Ronald Mulder, men siden det er så jevnt i toppen, holder 34,79 «bare» til 6.-plass. Daichi Yamanaka tar 2.-plassen med 34,65, mens Hein Otterspeer sikrer en pallplass med 34,76. Lorentzen var åpenbart preget av å ha gått 1500 meter i B-gruppen tidligere lørdag.

  Håvard Lorentzen
  Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
 • Rød med brudd i hånden

  Magnus Abelvik Rød står i fare for å miste håndball-EM i Kroatia i januar etter å gjennomgått en operasjon for et brudd i hånden. 20-åringen er ute i åtte uker.

  Firenasjonersturnering i håndball for menn
  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
 • Weng står over Beito-sprinten

  Heidi Weng starter ikke lørdagens sprint på Beitostølen, og vil heller konsentrere seg om søndagens 10-kilometer, opplyser skiforbundet lørdag morgen.

  Weng
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sesongstart skiskyting: Sprint menn
Sesongstart skiskyting: Sprint menn
V-cup skøyter
V-cup skøyter: 1500 m kvinner
NM kombinert: 5 km langrenn
NM kombinert: 5 km langrenn
Cupfinale: Før cupfinalen for kvinner
Cupfinale kvinner: Oppkjøring
Cupfinale kvinner: Avaldsnes - Vålerenga
V-cup skøyter: 1500 m menn
Cupfinale: Avaldsnes - Vålerenga