Endringer i kombinasjonen

Startrekkefølgen i den alpine kombinasjonen endres foran kommende sesong. Regelendringen ble vedtatt på høstmøtet til Det internasjonale skiforbundet (FIS).

Tidligere har bestemann etter utfordelen av kombinasjonen startet som nummer 30 i den påfølgende slalåmomgangen. Det blir det nå en slutt på. Fra og med kommende sesong starter den beste i utforrennet først i slalåm.

Det vil kunne være en klar fordel for fartskjørerne, som tidligere har måttet kjøre slalåm i krevende og mer eller mindre oppkjørte løyper.

Super-G verdenscup menn.
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Siste nytt

 • Reinkind storspilte mot Porto

  Harald Reinkind bidro med totalt åtte scoringer da Kiel slo Porto 30-29 i håndballens mesterliga. Kiel topper dermed tabellen i gruppe B med 13 poeng på åtte kamper. Montpellier og Vardar Skopje har begge ni poeng på plassene bak. (NTB)

  Harald Reinkind
  Foto: Darko Bandic / AP
 • Elverum videre til NM-finalen

  Sigvaldi Gudjonson scoret 18 mål da Elverum slo Halden 32-29 og tok seg til NM-finalen i håndball for menn. Dermed får Elverum muligheten til å forsvare fjorårets NM-gull når de møter Haslum i Oslo Spektrum 29. desember.

  Sigvaldi Gudjonsson
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Vipers fremdeles ubeseiret

  Vipers Kristiansand er fortsatt ubeseiret i eliteserien etter ti runder. I kveld slo de Fredrikstad 41-29 på hjemmebane og topper nå tabellen med fire poeng ned til Byåsen på andreplass. Heidi Løke ble kampens og hjemmelagets toppscorer med tolv mål.

  heidi løke

Sendeplan

Kl. Program Kanal