NRK Meny
Normal

Solskjær ville bytte ut Elyounoussi: – Det skjønner jeg godt

Mohamed Elyounoussi satte inn to kjappe mot Stabæk og sikret årets første seier for Molde. Men egentlig skulle han vært byttet ut før nettkjenningene.

mål

SLO TILBAKE: Mohamed Elyounoussi sikret 2-1-seier etter å ha ligget under 1-0.

Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Det var hjemmelaget som startet best på Nadderud. Etter 26 minutter sendte Birger Meling en kort corner til Kassi, som igjen serverte ballen tilbake til Meling. Fra 15 meter klinket 21-åringen til og avsluttet med den "svake" foten. Ballen skrur seg inn i lengste hjørnet.

Molde slet med å holde følge og på sidelinjen bestemte Ole Gunnar Solskjær seg for at her måtte det gjøres noen forandringer.

Mohamed Elyounoussi hadde slitt store deler av kampen, mens Fredrik Gulbrandsen hadde storspilt. Likevel var han klar over at Elyounoussi kun trengte en sjanse for å score.

Avgjorde ved å vente

– Ja, han hadde en kamp som var under par for han å være. Men han er en type som alltid kan dukke opp å score et mål om han for sjansen, sier Solskjær til NRK etter kampen.

Derfor bestemte han seg for å vente med byttene.

Og i det 66 minutt fikk Solskjærs menn noe å juble for. Etter en gedigen forsvarstabbe av Nicolai Næss som forsøkte å heade ballen tilbake til keeper. Mohamed Elyounoussi snappet ballen og lobbet den over Mandé Sayouba.

Kun ni minutter senere steg samme mann til værs. Etter et strøkent innlegg fra Knut Olav Rindarøy stanget Elyounoussi ballen i mål og bortelaget i ledelsen.

j

FORNØYD: Ole Gunnar Solskjær var fornøyd med Elyounoussi etter kampen.

Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

– En dårlig kamp av meg

– Det er alltid godt å komme i gang med å score mål igjen. Egentlig hadde jeg en veldig dårlig kamp. Men så vet jeg at jeg trenger bare en sjanse så skal jeg sette den, og i dag fikk jeg to. Da var det godt å få snudd kampen, sier Mohamed Elyounoussi som forstod godt at treneren vurderte å ta han av.

– Det skjønner jeg godt. Som sagt følte jeg at jeg hadde en dårlig kamp i dag. Men jeg vet at om jeg får sjansen, så setter jeg dem. Da var det bra jeg fikk fortsatt kampen, sier hovedpersonen selv.

Molde tok dermed sin første trepoenger og klatret opp til en fjerdeplass på tabellen. Stabæk ligger på en 15.-plass etter andre serierunde med null poeng.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Krusjelnitskij dropper CAS-høring

  Alexander Krusjelnitskij møter ikke til CAS-høring i sin dopingsak torsdag. Curlingutøveren mener utfallet er gitt ettersom det foreligger positive prøver. Han spilte på OAR-laget som slo Norge i bronsekampen i mixed double.

  Aleksandr Krusjelnitskij
  Foto: CATHAL MCNAUGHTON / Reuters
 • Høyring curling-dopingsaka torsdag

  Den internasjonale idrettsdomstolen CAS melder i dag at høyringa i dopingsaka mot den rusiske curlingspelaren Aleksandr Krusjelnitsjki tek til i morgon kl 06, norsk tid.

  Han har avgitt positiv dopingprøve. Om han blir dømd, kan OUR miste bronsen i miks-double, som Norge i så fall vi få i staden.

  Aleksandr Krusjelnitskij
  Foto: CATHAL MCNAUGHTON / Reuters
 • Kristoff spurtet til seier

  Ingen kunne gjøre noe med Alexander Kristoff spurtet til seier foran italienske Andrea Guardini på den første etappen av Abu Dhabi Tour

  – En herlig seier for meg og laget. Jeg vil takke lagkameratene mine for hjelpen. Det er en god følelse å åpne rittet med å vinne, sa Kristoff etter etappen.

  Alexander Kristoff
  Foto: PHILIPPE LOPEZ / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal