NRK Meny
Normal

Solskjær ville bytte ut Elyounoussi: – Det skjønner jeg godt

Mohamed Elyounoussi satte inn to kjappe mot Stabæk og sikret årets første seier for Molde. Men egentlig skulle han vært byttet ut før nettkjenningene.

mål

SLO TILBAKE: Mohamed Elyounoussi sikret 2-1-seier etter å ha ligget under 1-0.

Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Det var hjemmelaget som startet best på Nadderud. Etter 26 minutter sendte Birger Meling en kort corner til Kassi, som igjen serverte ballen tilbake til Meling. Fra 15 meter klinket 21-åringen til og avsluttet med den "svake" foten. Ballen skrur seg inn i lengste hjørnet.

Molde slet med å holde følge og på sidelinjen bestemte Ole Gunnar Solskjær seg for at her måtte det gjøres noen forandringer.

Mohamed Elyounoussi hadde slitt store deler av kampen, mens Fredrik Gulbrandsen hadde storspilt. Likevel var han klar over at Elyounoussi kun trengte en sjanse for å score.

Avgjorde ved å vente

– Ja, han hadde en kamp som var under par for han å være. Men han er en type som alltid kan dukke opp å score et mål om han for sjansen, sier Solskjær til NRK etter kampen.

Derfor bestemte han seg for å vente med byttene.

Og i det 66 minutt fikk Solskjærs menn noe å juble for. Etter en gedigen forsvarstabbe av Nicolai Næss som forsøkte å heade ballen tilbake til keeper. Mohamed Elyounoussi snappet ballen og lobbet den over Mandé Sayouba.

Kun ni minutter senere steg samme mann til værs. Etter et strøkent innlegg fra Knut Olav Rindarøy stanget Elyounoussi ballen i mål og bortelaget i ledelsen.

j

FORNØYD: Ole Gunnar Solskjær var fornøyd med Elyounoussi etter kampen.

Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

– En dårlig kamp av meg

– Det er alltid godt å komme i gang med å score mål igjen. Egentlig hadde jeg en veldig dårlig kamp. Men så vet jeg at jeg trenger bare en sjanse så skal jeg sette den, og i dag fikk jeg to. Da var det godt å få snudd kampen, sier Mohamed Elyounoussi som forstod godt at treneren vurderte å ta han av.

– Det skjønner jeg godt. Som sagt følte jeg at jeg hadde en dårlig kamp i dag. Men jeg vet at om jeg får sjansen, så setter jeg dem. Da var det bra jeg fikk fortsatt kampen, sier hovedpersonen selv.

Molde tok dermed sin første trepoenger og klatret opp til en fjerdeplass på tabellen. Stabæk ligger på en 15.-plass etter andre serierunde med null poeng.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • EM i fare grunnet pølsevann

  Roer Nils Jakob Hoff står i fare for å miste EM etter at han sølte pølsevann på låret under en fjelltur, melder Bergens Tidende. Bergenseren pådro seg annengradsforbrenning, og med bare to uker til EM i Glasgow risikerer han å måtte stå over.

  Sommer-OL i Rio 2016
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 • Pušić ferdig etter 4 dager

  Den tidligere Brann-spilleren Martin Pušić forlater danske AC Horsens etter kun fire dager. Klubben opphever kontrakten etter at østerrikeren forklarte at han ikke lenger hadde lyst til å bo i landet. Til klubbens hjemmeside forteller han at han vil prøve lykken utenfor Danmark.

  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 • Stokke til dansk fotball

  Kristiansunds Benjamin Stokke er klar for danske Randers. 27-åringen gir seg etter halvannet år i klubben han kom til etter overgangen fra Levanger FK i januar 2017. Spissen scoret ett mål på 12 kamper i Eliteserien denne sesongen.

  Eliteserien fotball 2018: Kristiansund - Molde (1-0)
  Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Tour de France: 12. etappe
Sport i dag
X Games Minneapolis -- Menn Skateboard Vertical Finale og Menn BMX Halfpipe Finale