Hopp til innhold

Elverum vant den første semifinaleduellen mot Nærbø

Elverum slo Nærbø 32-26 hjemme og tok det første stikket i semifinalen i sluttspillet i håndball fredag. Thomas Solstad var sentral for Elverum.

Landslagsspilleren scoret sju mål og var svært sterk for vertene som til tider fikk det tungt mot Nærbø.

Likevel var det til slutt Elverum som viste seg sterkest og med det sikret seg den første kampen i semifinaleserien. Lagene spiller best av fem kamper.

Lagene fulgte hverandre i store deler av kampen, men i midten av 2. omgang økte Elverum tempoet og skaffet seg en god ledelse. De ledet med tre mål med fem minutter igjen, noe Nærbø ikke greide å hente inn.

Nærbø slet med å få avsluttet skikkelig i sluttminuttene, og det ble ingen spenning. Elverum kunne til slutt juble for en solid seier foran et entusiastisk hjemmepublikum. Nærbøs Theodor Svensgård scoret sju mål, men greide ikke å løfte gjestene til seier. (NTB)

Håndball, sluttspill: Elverum og Nærbø
Foto: Geir Olsen / NTB

Siste nytt

 • Tennisstjerna skjelte ut dommeren: – Er du dum?

  Nick Kyrgios kunne juble etter å ha vunnet en jevn kamp mot Stefanos Tsitsipas, men underveis fyrte australieren på alle plugger.

  For da Tsitsipas slo en ball mot nedre delen av tribunen, stormet Kyrgios mot dommeren. Han mente at motstanderen burde blitt disket, men ble ikke hørt.

  – Kan du slå en ball inn blant publikum og treffe noen og ikke tape kampen? Er du dum? tordnet han.

  Dommeren valgte å gi en advarsel til Tsitsipas og spurte Kyrgios om ballen traff noen.

  – Ja, den gjorde det. Så nå må du bli skadet? Du er en skam. Du endrer reglene akkurat som du vil, sa den frittalende tennisprofilen.

  Wimbledon
  Foto: HANNAH MCKAY / Reuters
 • Nadal enkelt videre i Wimbledon

  Tennisikonet Rafael Nadal (36) fikk en lett reise til fjerde runde i Wimbledon-turneringen. Han lekte med Lorenzo Sonego i tre strake sett.

  Spanjolen vant kveldskampen på centercourten med sifrene 6-1, 6-2, 6-4. For tiende gang er han klar for Wimbledons åttedelsfinaler.

  Gress er ikke Nadals favorittunderlag. Kun to av hans 22 Grand Slam-titler har kommet i Wimbledon (2008 og 2010). Går han til topps i London, vil veteranen vært ett steg nærmere å vinne samtlige fire GS-turneringer i ett og samme kalenderår. (NTB)

  Britain Wimbledon Tennis
  Foto: Alastair Grant / AP
 • Kofstad med superspill i Irland – kjemper i teten

  Golfspiller Espen Kofstad gikk tredje runde av europatourturneringen Irish Open sju slag under par. Han er på delt 5.-plass og for fullt med i seierskampen.

  Nordmannen er tolv slag under par etter en serie på 67-72-65. En stund toppet han resultatlistene lørdag, men ble senere jekket noen hakk ned.

  Før siste dag er han kun to slag bak den polske lederen Adrian Meronk. (NTB)

  Sommer-OL i Rio 2016.
  Foto: Erik Johansen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 43 klipp
Sport
Spiller nå
Ski-VM er endelig tilbake på NRK! 01:00
Neste