NRK Meny
Normal

Ellevilt comeback i Revierderby av Schalke 04 - 4-4!

Borussia Dortmund ledet 4-0 etter 25 minutter i hatoppgjøret mot naboen Schalke, og hoverte på sosiale medier i pausen. Den maningen fikk medieavdelingen rett i fleisen.

Laster innhold, vennligst vent..

For første gang siden september 1976 unngikk et Bundesliga-lag tap etter å ha ligget under med fire mål.

Gjestene fra Gelsenkirchen slo voldsomt tilbake i Revierderby i Tyskland, og fikk med seg ett poeng etter at Naldo fullførte comebacket med 4-4-målet fire minutter på overtid - for Schalke 04!

4-0 tidlig

Det var det ikke mange som trodde på da Raphaël Guerreiro la på til 4-0 for Borussia Dortmund 25 minutter ut i derbyet.

Matchen virket avgjort - noe også hjemmelagets medieavdeling valgte å utnytte på sosiale medier med flere seierssikre meldinger.

– Det er menn mot gutter i Dortmund, var en av meldingene Dortmund videreformidlet på Twitter.

En annen viste hjemmelagets Ömer Toprak som tilsynelatende var komfortabel nok til å slappe av med drikke fra et Dortmund-krus.

Laster Twitter-innhold

Over 80.000 tilskuere på Signal-Iduna-Park fikk se Schalke redusere to ganger i løpet av fire minutter midtveis i andre omgang.

Aubameyang utvist

Og da Pierre-Emerick Aubameyang ble utvist 18 minutter før slutt, begynte selv de mest seierssikre å bli nervøse.

Schalke måtte også fullføre med ti mann da de fikk en skade etter å ha brukt opp alle byttene (to etter 33 minutter og ett halvveis), men med fire minutter igjen på matchuret kom nok en redusering fra Daniel Caligiuri.

Fire minutter på overtid fikk gjestene en corner som landet på pannen til svære Naldo. Han stangtet kontant inn 4-4-målet som utløste vill jubel fra Schalke-leiren.

Laget fra Gelsenkirchen ligger på tredjeplass i Tyskland - tre poeng foran rivalen Dortmund som ikke har vunnet en Bundesliga-kamp på snart to måneder.

Bundesliga - Borussia Dortmund vs Schalke 04

BRA TRØKK: Kampene mellom Borussia Dortmund og Schalke 04 omtales som Revierderby i Tyskland.

Foto: Wolfgang Rattay / Reuters
Laster Twitter-innhold
Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Zlatan: – Sverige er betre utan meg

  – Sverige er favoritt i VM, fordi dei er betre utan Zlatan, seier Zlatan Ibrahimovic til den meksikanske journalisten John E. Rojas – truleg med eit glimt i auga, skriv Aftonbladet.

  Etter spekulasjonar den siste tida melde det svenske fotballforbundet i går at Zlatan ikkje er aktuell i den svenske VM-troppen.

  Zlatan Ibrahimovic
  Foto: JONATHAN NACKSTRAND / AFP
 • Overtar som tysk landslagssjef

  Martina Voss-Tecklenburg blir ny landslagssjef for Tysklands kvinnelandslag i fotball. 50-åringen har fått kontrakt til 2021. Voss-Tecklenburg har hatt stor suksess med det sveitsiske landslaget og er i ferd med å føre det til VM-sluttspill. Den jobben skal hun fullføre før hun i høst overtar Tyskland.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag