Siste nytt

 • Krüger: – I'll be back

  Langrennsløper Simen Hegstad Krüger skriver på Instagram at det var en blytung beskjed å få at han var blitt smittet av korona ti dager før åpningsdistansen i OL.

  – Blytung beskjed i går. Men jeg har falt og reist meg tidligere, og det skal jeg gjøre igjen, skriver han.

  I innlegget deler han et bilde av seg selv, samt bilder fra 30-kilometeren med skibytte i Pyeongchang i 2018. Den gang falt han på vei ut fra stadion like etter start, men kom seg inn i løpet igjen og ble til slutt olympisk mester.

  – Tusen takk for alle hyggelige meldinger. I'll be back, skriver han.

  Simen Hegstad Krüger
  Foto: Fredrik Varfjell / NTB
 • Riiber tok suveren verdenscupseier i Seefeld

  Jarl Magnus Riiber forsvarte sin ledelse i kjent stil og gikk inn til en klar seier i det første av tre renn i Seefeld-trippelen i kombinert.

  Dermed befestet Riiber sin posisjon som klar gullfavoritt i OL i Beijing. Han har vunnet alle kombinertkonkurranser han har stilt opp i denne sesongen.

  Riiber gikk fredag ut med 57 sekunders ledelse etter solid hopping i den provisoriske omgangen torsdag. Den ble gjeldende da fredagens hoppdel måtte avlyses på grunn av kraftig vind. (NTB)

  Austria Nordic Combined World Cup
  Foto: Lisa Leutner / AP
 • Avlyst hopping i Seefeld – Riiber med kjempeforsprang

  en provisoriske hoppomgangen blir tellende foran det første av tre renn i Seefeld-trippelen i kombinert. Dermed går Jarl Magnus Riiber ut i klar ledelse.

  Riiber imponerte med et kjempehopp på 107 meter i torsdagens provisoriske omgang. Ettersom fredagens hopping måtte avlyses på grunn av kraftig vind, gjelder konkurransen der han skaffet seg 57 sekunders forsprang til den nærmeste konkurrentene.

  Dermed går det mot nok en triumf for Riiber i Østerrike. Han har vunnet alle rennene han har deltatt i denne sesongen, og den solide ledelsen roter han neppe bort.

  Tyskeren Terence Weber og esteren Kristian Ilves går ut nærmest Riiber i langrennet. Bak der igjen kommer østerrikerne Johannes Lamparter og Philipp Orter.

  De øvrige norske løperne gjorde det svakt i den provisoriske omgangen. Jørgen Graabak var nest best og går ut som nummer 24, 2.05 minutter bak Riiber. (NTB)

  Jarl Magnus Riiber
  Foto: Terje Bendiksby / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal