Elabdellaoui holdt ankelbrudd hemmelig

Landslagsspiller Omar Elabdellaoui (24) har ikke kunnet spille fotball på flere måneder, etter at han skadet ankelen alvorlig på trening før cupfinalen i vår.

Omar Elabdellaoui

PROFF: Omar Elabdellaoui er på vei tilbake igjen etter en alvorlig ankelskade.

Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

Det avslører Olympiakos-spilleren selv på sin Instagram-profil.

– Jeg har fått mange spørsmål om hvorfor jeg ikke har vært med laget foran sesongen, og grunnen er at jeg fikk et alvorlig brudd i ankelen på trening like før cupfinalen på slutten av forrige sesong, skriver Omar Elabdellaoui, og legger ved et bilde av seg selv i sykesengen.

Den norske landslagsbacken pådro seg skaden på 17. mai, og måtte melde forfall til Norges privatkamper i mai og juni. Da informerte han, også via Instagram, at han dessverre var blitt skadet.

– Det var veldig tøft for meg, men det er en del av gamet. Jeg dro rett til Qatar, hvor jeg ble operert, og ble der i to måneder for rehabilitering, og masse arbeid for å få meg tilbake så raskt som mulig, forklarer Elabdellaoui videre i dag.

De siste tre månedene har han trent hardt for å rekke den greske fotballsesongen.

– Jeg er nære ved å være helt tilbake sammen med laget igjen. Klar for sesongen. Jeg vil takke alle som har tatt seg så bra av meg, skriver 24-åringen.

Siste nytt

 • Fire russere utestengt

  Fire russiske bobkjørere ble onsdag utestengt frem til desember 2020, som et resultat av deres deltakelse i den systematisk dopingen under Sotsji-OL i 2014. De fire inkluderer Alexander Zubkov, som bar flagget under åpningsseremonien.

  SPORT-DOPING/RUSSIA-ZUBKOV
  Foto: AI Project / Reuters
 • Ruud med seier i Tyskland

  Casper Ruud er klar for 3. runde i challengerturneringen i Koblenz i Tyskland. Mot italienske Raul Brancaccio vant nordmannen 6-4, 4-6, 6–3. Ruud møter nederlandske Tallpon Griekspoor i den neste runden.

  Casper Ruud
  Foto: Lars Eide / NTB scanpix
 • Andersen fra Strømsgodset til Molde

  Eirik Ulland Andersen har signert for Molde. Det melder klubben på sine hjemmesider. 26-åringen kommer fra Strømsgodset, hvor han scoret ni mål på 35 kamper i 2018. Midtbanespilleren har signert en kontrakt på fire år.

  Eliteserien fotball 2018: Odd - Strømsgodset (2-2). Strømsgodsets Eirik Ulland Andersen etter eliteseriekampen i fotball mellom Odd og Strømsgodset på Skagerak arena.
  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport i dag
Sport i dag