NRK Meny
Normal

Elabdellaoui holdt ankelbrudd hemmelig

Landslagsspiller Omar Elabdellaoui (24) har ikke kunnet spille fotball på flere måneder, etter at han skadet ankelen alvorlig på trening før cupfinalen i vår.

Omar Elabdellaoui

PROFF: Omar Elabdellaoui er på vei tilbake igjen etter en alvorlig ankelskade.

Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

Det avslører Olympiakos-spilleren selv på sin Instagram-profil.

– Jeg har fått mange spørsmål om hvorfor jeg ikke har vært med laget foran sesongen, og grunnen er at jeg fikk et alvorlig brudd i ankelen på trening like før cupfinalen på slutten av forrige sesong, skriver Omar Elabdellaoui, og legger ved et bilde av seg selv i sykesengen.

Laster Instagram-innhold

Den norske landslagsbacken pådro seg skaden på 17. mai, og måtte melde forfall til Norges privatkamper i mai og juni. Da informerte han, også via Instagram, at han dessverre var blitt skadet.

– Det var veldig tøft for meg, men det er en del av gamet. Jeg dro rett til Qatar, hvor jeg ble operert, og ble der i to måneder for rehabilitering, og masse arbeid for å få meg tilbake så raskt som mulig, forklarer Elabdellaoui videre i dag.

De siste tre månedene har han trent hardt for å rekke den greske fotballsesongen.

– Jeg er nære ved å være helt tilbake sammen med laget igjen. Klar for sesongen. Jeg vil takke alle som har tatt seg så bra av meg, skriver 24-åringen.

Laster Instagram-innhold

Siste nytt

 • Lillehammer nærmer seg finale

  Lillehammer kan bli klare for NM-finale i ishockey til torsdag, etter at de vant sin tredje strake kamp i semifinalen mot Sparta Sarpsborg. Tirsdag endte det 5-3. Vinneren av semifinalen møter enten Storhamar eller Frisk Asker i finalen.

  3. semifinale Sparta-Lillehammer
  Foto: Atle Svendsrud
 • Ny dato for utsatte kamper

  Norges Fotballforbund har berammet de utsatte kampene i Eliteserien. Sandefjord - Ranheim og Tromsø - Strømsgodset spilles 11. april kl. 18.30. Ranheim - Brann og Stabæk - Start spilles 25. april kl. 18.30, mens Mesterfinalen går 26. april.

  Eliteserien fotball 2018. Tromsø-Strømsgodset
  Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
 • Fossli vant Kulåssprinten

  Sondre Turvoll Fossli (24) vant Kulåssprinten i Sarpsborg tirsdag kveld. Rennet foregikk i klassisk stil. Aleksander Dyrberg Ek kom på andreplass, foran Emil Iversen. OL-konge og verdenscupvinner Johannes Høsflot Klæbo røk ut i kvartfinalen. Maiken Caspersen Falla vant i kvinneklassen, foran Ingvild Flugstad Østberg og Kristine Stavås Skistad.

  Sondre Turvoll Fossli
  Foto: Morten W. Røkeberg / NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal