NRK Meny
Normal

Elabdellaoui holdt ankelbrudd hemmelig

Landslagsspiller Omar Elabdellaoui (24) har ikke kunnet spille fotball på flere måneder, etter at han skadet ankelen alvorlig på trening før cupfinalen i vår.

Omar Elabdellaoui

PROFF: Omar Elabdellaoui er på vei tilbake igjen etter en alvorlig ankelskade.

Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

Det avslører Olympiakos-spilleren selv på sin Instagram-profil.

– Jeg har fått mange spørsmål om hvorfor jeg ikke har vært med laget foran sesongen, og grunnen er at jeg fikk et alvorlig brudd i ankelen på trening like før cupfinalen på slutten av forrige sesong, skriver Omar Elabdellaoui, og legger ved et bilde av seg selv i sykesengen.

Laster Instagram-innhold

Den norske landslagsbacken pådro seg skaden på 17. mai, og måtte melde forfall til Norges privatkamper i mai og juni. Da informerte han, også via Instagram, at han dessverre var blitt skadet.

– Det var veldig tøft for meg, men det er en del av gamet. Jeg dro rett til Qatar, hvor jeg ble operert, og ble der i to måneder for rehabilitering, og masse arbeid for å få meg tilbake så raskt som mulig, forklarer Elabdellaoui videre i dag.

De siste tre månedene har han trent hardt for å rekke den greske fotballsesongen.

– Jeg er nære ved å være helt tilbake sammen med laget igjen. Klar for sesongen. Jeg vil takke alle som har tatt seg så bra av meg, skriver 24-åringen.

Laster Instagram-innhold

Siste nytt

 • Deumeland utskrevet

  Starts Jonas Deumeland ble fraktet bort på båre under klubbens oppgjør mot Strømsgodset i går. Klubben melder på sin nettside at tyskeren ble skrevet ut fra sykehus litt etter 23.30 i går kveld. – Jeg har litt smerter, men det går bra, sier keeperen.

  Jonas Deumeland
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Ruud faller på verdensrankingen

  Tennisspiller Casper Ruud går fem plasser ned på den siste ATP-rankingen og er nå på 143. plass. Rafael Nadal beholder posisjonen som verdensener. Nordmannen er for tiden i USA og forbereder seg til kvalifiseringen til US Open.

  Casper Ruud
  Foto: Daniel Bockwoldt / AFP
 • Carlsen vant etter maratonparti

  Etter hele seks og en halv time klarte endelig Magnus Carlsen å ta innersvingen på Sergej Karjakin og vinne i Sinquefield Cup i sjakk i USA. – Jeg er veldig glad nå. Jeg gjorde alt, sa Carlsen i intervjuet etterpå ifølge NTB.

  Magnus Carlsen
  Foto: Patrick Huerlimann / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
4-4-2 Eliteserien: Bodø/Glimt - Odd