Siste nytt

 • Tour de France-stjerne til storlag

  Den australske sykkelstjerna Richie Porte og den klatresterke colombianaren Daniel Martínez har signert kontrakt med Team Ineos føre 2021-sesongen, melder laget i ei pressemelding.

  Richie Porte har vore ein av sykkelsportens fremste samanlagtryttarar i ein årrekke. Nyleg vart han tredjemann i Tour de France.

  Klare for laget er også belgiaren Laurens De Plus og Tom Pidcock. Frå før er det kjent at den sterke briten Adam Yates kjem inn i Ineos-stallen før neste sesong.

  France Cycling Tour de France
  Foto: Christophe Petit-tesson / AP
 • Tottenham vidare utan kamp

  Tottenham er tilkjent sigeren over Leyton Orient i 3. runde i ligacupen. Kampen måtte avlysast fordi fleire spelarar og leiarar i Orient testa positivt på covid-19, melder BBC.

  4. runde skal spelast allereie neste veke, og Tottenham skal møte Chelsea.

  Leyton Orients ligakamp mot Walsall laurdag er utsett.

  Tottenham har scora
  Foto: Julian Finney / AP
 • Ville ikke snakke om spillerkjøp

  I britiske medier spekuleres det som vanlig høyt i at nye spillere kan være på vei inn portene på Old Trafford før overgangsvinduet stenger 5. oktober. Da Ole Gunnar Solskjær møtte pressen fredag ble han utfordret på om han er tilfreds med spillerstallen – eller om det kan komme nye ansikter inn i tiden som kommer.

  – Som jeg har sagt så mange ganger tidligere, har jeg stor tro på spillerne mine. Vi skal holde dere oppdaterte dersom det kommer noen inn eller går noen ut, sa United-sjefen, ifølge NTB.

  Solskjær
  Foto: Richard Heathcote / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal