Ekstra super-G i Beaver Creek

Det blir eit ekstra super-G-renn i Beaver Creek torsdag, som erstatning for det avlyste rennet i Lake Louise sist helg.

Dermed blir det to super-G og to utforrenn i Beaver Creek frå 2. til 5. desember.

Super-G torsdag 2.desember. klokka 19.45 og fredag 3. desember klokka 18.45. Utfor laurdag 4. deember klokka 19.00 og søndag 5. desember klokka 20.00 (norske tider).

WCup Lake Louise Downhill Skiing
Foto: Frank Gunn / AP

Siste nytt

 • Komorene med utespiller i mål i Afrikamesterskapet

  Komorene sliter med koronasmitte i spillertroppen og er tvunget til å benytte en utespiller i mål i kampen mot Kamerun i Afrikamesterskapet mandag.

  Det er første gang Komorene har klart å spille seg fram til utslagsrundene i Afrikamesterskapet, men oppkjøringen til den historiske kampen har på ingen måte vært den beste. To av lagets keepere er smittet med koronaviruset de siste dagene, og den tredje er skadd.

  Dermed er det forsvarsspilleren Chaker Alhadhur som får oppgaven med å vokte målet i møter med turneringsvertene Kamerun.

  Komorene forsøkte i det lengste å få gjennom en søknad om at tidligere Kongsvinger- og Brann-keeper Ali Ahamada kunne spille kampen. Eliteserie-kjenningen testet negativt før kampstart, men fikk likevel ikke grønt lys som følge av at han testet positivt på viruset for kun to dager siden. (NTB)

  Africa Cup of Nations - Round of 16 - Cameroon v Comoros
  Foto: MOHAMED ABD EL GHANY / Reuters
 • Danmark semifinaleklar etter utklassing

  De danske håndballherrene fortsatte sin kamprekke uten tap og knuste Nederland 35-23 i håndball-EM mandag. Dermed er semifinalebilletten sikret.

  Dersom Frankrike avgir poeng mot Montenegro senere mandag, vil også gruppeseieren være sikret.

  Dersom Frankrike slår Montenegro, blir det ren gruppefinale mellom Frankrike og Danmark onsdag, der danskene har fordelen ved at de blir gruppevinner ved poengdeling.

  Mandagens seier var den danskenes sjette på like mange kamper i turneringen i Slovakia og Ungarn.

  Mot et koronarammet nederlandsk mannskap var det aldri tvil om hvor seieren ville ende mandag. Danskene styrte kampen fra begynnelsen til slutt og var best i alle spillets faser.

  Kantspilleren Johan Hansen var tilbake på banen etter skade og bidro med sju mål.

  Nederland har fått flere dårlige nyheter under EM-sluttspillet. Den tyngste beskjeden kom søndag, da det ble klart at toppscorer Kay Smits hadde avgitt en positiv koronatest. (NTB/NRK)

  Mikkel Hansen
  Foto: ATTILA KISBENEDEK / AFP
 • Tour de France-vinner må opereres etter trafikkulykke

  Tidligere Tour de France-vinner Egan Bernal må opereres etter at han var innblandet i et trafikkuhell i hjemlandet Colombia mandag.

  Det er sykkelstjernens arbeidsgiver Ineos som melder om episoden som endte med at Bernal ble kjørt til sykehus.

  Colombianeren er innlagt på Universidad de la Sabana-klinikken i utkanten av dem colombianske hovedstaden Bogota. Der gjennomgikk han innledningsvis etter ulykken undersøkelser. Han ble da opplyst å være bevisst og i stabil tilstand.

  Mandag kveld opplyser legene som behandler Bernal at sykkelprofilen må opereres for flere skader etter ulykken, melder nyhetsbyrået AFP. Ifølge nettstedet Cyclingnews skal det være påvist brudd både i kneskålen og lårbenet til Ineos-syklisten. Dette er imidlertid ikke bekreftet fra legehold.

  Operasjonen vil finne sted i løpet av de neste timene, heter det i uttalelsen fra sykehuset.

  Bernal vant Touren i 2019, og i fjor gikk den klatresterke stjernesyklisten til topps i Giro d'Italia. (NTB)

  bernal
  Foto: Jeff Pachoud / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal