Eks-Tromsø-spelar senka England

Zdenek Ondrasek blei bytta inn etter 65 minutt og sette inn sigersmålet fem minutt før slutt då Tsjekkia slo England 2-1 i EM-kvalifiseringskampen i Praha i kveld.

Det er Englands første tap i ein kvalifiseringskamp på 10 år og 44 kampar. Sist det skjedde var 0-1 for Ukraina 10. oktober 2009.

Harry Kane gav England leiinga på straffe etter fem minutt, men Jakub Brabec utlikna fire minutt etterpå.

England leier framleis gruppa trass sitt første tap, men no berre på målskilnaden framfor Tsjekkia. England har tre kampar att, Tsjekkia to.

Ondrasek spela for Tromsø i fire sesongar, frå 2012 til 2015, og scora 46 seriemål.

Zdenek Ondrasek
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix

Siste nytt

 • Bulgarias landslagssjef går av

  Krasimir Balakov går av som landslagssjef for Bulgaria, skriver Sky Sports. Både han og forbundet har vært i hardt vær etter rasismeskandalen under kampen mot England. Sky Sports mener å vite at det er flere som går av i solidaritet med Balakov.

  krasmir balakov
  Foto: TONY O'BRIEN
 • Mulig El Clásico 18. desember

  I en pressemelding skriver Real Madrid at begge klubbene har foreslått 18. desember som en passende dato for det utsatte oppgjøret. El Clásico, som er kampen mellom Barcelona og Real Madrid, var opprinnelig satt opp til å spilles 26. oktober, men er utsatt på grunn av urolighetene i Barcelona

  Zinedine Zidane
  Foto: Pierre-philippe Marcou / AFP
 • Klopp spøkte om Solskjær

  Liverpool-manager Jürgen Klopp sendte et lite stikk til Ole Gunnar Solskjær. Han spøkte litt med uttalelsene til Solskjær omkring skadde spillere. – I går ingen sjanse for de Gea og Pogba. Idag var det kanskje. I morgen er det kanskje en mulighet. Liverpool har ikke avgitt poeng på de åtte første kampene og leder Premier League overlegent.

  Jürgen Klopp
  Foto: Phil Noble / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal