NRK Meny
Normal

Eikrem ferdig i Cardiff

Waliserne har terminert kontrakten med Magnus Wolff Eikrem.

Football - Football League Cup - 1st Round - Coventry City FC v Cardiff City FC

Magnus Wolff Eikrem er ferdig i Cardiff.

Foto: David Rawcliffe/Propaganda / NTB scanpix

Eikrem Solskjær

Magnus Wolff Eikrem var en av Ole Gunnar Solskjærs første signeringer i Cardiff i januar.

Foto: Pete Thomas/Cardiff City FC / NTB scanpix

Cardiff City skriver på sin hjemmeside fredag at kontrakten med Magnus Wolff Eikrem tirsdag ble avsluttet og at den tidligere Molde-spilleren forlot klubben på dagen.

– Vi ønsker å takke Magnus for hans bidrag, og ønsker han lykke til videre, skriver klubben på sin hjemmeside.

Wolff Eikrem ble hentet til Cardiff fra Herenveen av tidligere manager Ole Gunnar Solskjær i januar, men har fra dag én slitt med å spille seg inn på laget. Etter at Solskjær fikk sparken har moldenseren vært ordentlig ute i kulda.

Kan hentes gratis

At kontrakten nå er terminert betyr at Magnus Wolff Eikrem nå kan gå vederlagsfritt til hvilken som helst annen fotballklubb i verden. «The double»-vinner og Eikrems tidligere arbeidsgiver Molde Fotballklubb kan være blant de interesserte, men det har ikke lyktes NRK.no å få noen kommentar fra administrerende direktør Tarje Nordstrand Jacobsen angående saken i dag.

Flere ute i kulda

Solskjær hentet også Molde-spillerne Jo Inge Berget og Mats Møller Dæhli i januar. Berget har ikke vært i nærheten av å spille seg inn på Cardiff-laget, og ble i sommer leid ut til Ronny Deilas Celtic. Trolig vil Oslo-guttens kontrakt bli fristilt i januar. Mats Møller Dæhli har blitt en publikumsfavoritt i Wales. Likevel har også han slitt med spilletid under den nye Cardiff-manageren, Russel Slade.

Siste nytt

 • Tåke stoppet Solbakken og FCK

  Slik så det ut i andre omgang mellom Ståle Solbakkens FC København og tsjekkiske Zlin i Europaligaen torsdag. Til slutt var det så dårlig sikt på grunn av tåke at dommeren stoppet kampen på stillingen 1-1, etter 62 minutter.

  FC København
  Foto: David W Cerny / Reuters
 • Nytt tap for Jarstein

  Rune Almenning Jarstein og Hertha Berlin skal få det hardt med å gå videre i europaligaen. Torsdag kom det andre tapet på tre kamper da det ble 2-1 borte mot Zorya Lugansk.

  Rune Almenning Jarstein
  Foto: Axel Schmidt / Reuters
 • Graabak sliter – dropper samling

  Tidligere OL-vinner Jørgen Graabak får ikke kroppen til å fungere. Nå har 26-åringen droppet et planlagt høydeopphold med kombinertlandslaget og reist hjem for å finne ut hva som er galt, ifølge Adresseavisen.

  Jørgen Graabak
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal