Eikrem ferdig i Cardiff

Waliserne har terminert kontrakten med Magnus Wolff Eikrem.

Football - Football League Cup - 1st Round - Coventry City FC v Cardiff City FC

Magnus Wolff Eikrem er ferdig i Cardiff.

Foto: David Rawcliffe/Propaganda / NTB scanpix
Eikrem Solskjær

Magnus Wolff Eikrem var en av Ole Gunnar Solskjærs første signeringer i Cardiff i januar.

Foto: Pete Thomas/Cardiff City FC / NTB scanpix

Cardiff City skriver på sin hjemmeside fredag at kontrakten med Magnus Wolff Eikrem tirsdag ble avsluttet og at den tidligere Molde-spilleren forlot klubben på dagen.

– Vi ønsker å takke Magnus for hans bidrag, og ønsker han lykke til videre, skriver klubben på sin hjemmeside.

Wolff Eikrem ble hentet til Cardiff fra Herenveen av tidligere manager Ole Gunnar Solskjær i januar, men har fra dag én slitt med å spille seg inn på laget. Etter at Solskjær fikk sparken har moldenseren vært ordentlig ute i kulda.

Kan hentes gratis

At kontrakten nå er terminert betyr at Magnus Wolff Eikrem nå kan gå vederlagsfritt til hvilken som helst annen fotballklubb i verden. «The double»-vinner og Eikrems tidligere arbeidsgiver Molde Fotballklubb kan være blant de interesserte, men det har ikke lyktes NRK.no å få noen kommentar fra administrerende direktør Tarje Nordstrand Jacobsen angående saken i dag.

Flere ute i kulda

Solskjær hentet også Molde-spillerne Jo Inge Berget og Mats Møller Dæhli i januar. Berget har ikke vært i nærheten av å spille seg inn på Cardiff-laget, og ble i sommer leid ut til Ronny Deilas Celtic. Trolig vil Oslo-guttens kontrakt bli fristilt i januar. Mats Møller Dæhli har blitt en publikumsfavoritt i Wales. Likevel har også han slitt med spilletid under den nye Cardiff-manageren, Russel Slade.

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM kunstløp: kortprogram, kvinner
VM kunstløp: Kortprogram kvinner
Mesterfinalen fotball Brann - Rosenborg