Eikrem ferdig i Cardiff

Waliserne har terminert kontrakten med Magnus Wolff Eikrem.

Football - Football League Cup - 1st Round - Coventry City FC v Cardiff City FC

Magnus Wolff Eikrem er ferdig i Cardiff.

Foto: David Rawcliffe/Propaganda / NTB scanpix

Eikrem Solskjær

Magnus Wolff Eikrem var en av Ole Gunnar Solskjærs første signeringer i Cardiff i januar.

Foto: Pete Thomas/Cardiff City FC / NTB scanpix

Cardiff City skriver på sin hjemmeside fredag at kontrakten med Magnus Wolff Eikrem tirsdag ble avsluttet og at den tidligere Molde-spilleren forlot klubben på dagen.

– Vi ønsker å takke Magnus for hans bidrag, og ønsker han lykke til videre, skriver klubben på sin hjemmeside.

Wolff Eikrem ble hentet til Cardiff fra Herenveen av tidligere manager Ole Gunnar Solskjær i januar, men har fra dag én slitt med å spille seg inn på laget. Etter at Solskjær fikk sparken har moldenseren vært ordentlig ute i kulda.

Kan hentes gratis

At kontrakten nå er terminert betyr at Magnus Wolff Eikrem nå kan gå vederlagsfritt til hvilken som helst annen fotballklubb i verden. «The double»-vinner og Eikrems tidligere arbeidsgiver Molde Fotballklubb kan være blant de interesserte, men det har ikke lyktes NRK.no å få noen kommentar fra administrerende direktør Tarje Nordstrand Jacobsen angående saken i dag.

Flere ute i kulda

Solskjær hentet også Molde-spillerne Jo Inge Berget og Mats Møller Dæhli i januar. Berget har ikke vært i nærheten av å spille seg inn på Cardiff-laget, og ble i sommer leid ut til Ronny Deilas Celtic. Trolig vil Oslo-guttens kontrakt bli fristilt i januar. Mats Møller Dæhli har blitt en publikumsfavoritt i Wales. Likevel har også han slitt med spilletid under den nye Cardiff-manageren, Russel Slade.

Siste nytt

 • Elverum og Halden i NM-finalen

  Elverum er klar for NM-finalen i håndball for menn etter 37-26 over Bækkelaget i onsdagens semifinale. Lukas Sandell ble mestscorende for Elverum med sju fulltreffere. Halden blir motstander i finalen i Oslo Spektrum 29. desember.

  apelgren
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Dropper omstridt aldersgrense

  Linda Hofstad Helleland er innstilt som kandidat for å bli WADA-president, men har fått mye motgang allerede før valget. Den 5. november kom det et forslag fra den Afrikanske unionen om at en president må være 45 år, og ha mastergrad, noe Helleland ikke oppfyller. Mange tolket dette som et forsøk på å holde Helleland utenfor diskusjonen om å kunne bli president.

  Dopingjournalist i ARD, Nick Butler, forteller i kveld på Twitter at det forslaget ikke vil bli inkludert som et krav og at det blir avfeid som et tåpelig forslag.

  Laster Twitter-innhold
 • Sagosen vant «norsk duell»

  Sander Sagosen scoret tre mål da Paris Saint-Germain vant 27-20 borte mot Flensburg-Handewitt i mesterliga-gruppespillet i håndball. Gøran Søgard Johannessen, Magnus Jøndal og Torbjørn Bergerud var alle i aksjon for tyske Flensburg.

  Sander Sagosen
  Foto: Patrik Stollarz / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal