NRK Meny
Normal

Eikrem ferdig i Cardiff

Waliserne har terminert kontrakten med Magnus Wolff Eikrem.

Football - Football League Cup - 1st Round - Coventry City FC v Cardiff City FC

Magnus Wolff Eikrem er ferdig i Cardiff.

Foto: David Rawcliffe/Propaganda / NTB scanpix

Eikrem Solskjær

Magnus Wolff Eikrem var en av Ole Gunnar Solskjærs første signeringer i Cardiff i januar.

Foto: Pete Thomas/Cardiff City FC / NTB scanpix

Cardiff City skriver på sin hjemmeside fredag at kontrakten med Magnus Wolff Eikrem tirsdag ble avsluttet og at den tidligere Molde-spilleren forlot klubben på dagen.

– Vi ønsker å takke Magnus for hans bidrag, og ønsker han lykke til videre, skriver klubben på sin hjemmeside.

Wolff Eikrem ble hentet til Cardiff fra Herenveen av tidligere manager Ole Gunnar Solskjær i januar, men har fra dag én slitt med å spille seg inn på laget. Etter at Solskjær fikk sparken har moldenseren vært ordentlig ute i kulda.

Kan hentes gratis

At kontrakten nå er terminert betyr at Magnus Wolff Eikrem nå kan gå vederlagsfritt til hvilken som helst annen fotballklubb i verden. «The double»-vinner og Eikrems tidligere arbeidsgiver Molde Fotballklubb kan være blant de interesserte, men det har ikke lyktes NRK.no å få noen kommentar fra administrerende direktør Tarje Nordstrand Jacobsen angående saken i dag.

Flere ute i kulda

Solskjær hentet også Molde-spillerne Jo Inge Berget og Mats Møller Dæhli i januar. Berget har ikke vært i nærheten av å spille seg inn på Cardiff-laget, og ble i sommer leid ut til Ronny Deilas Celtic. Trolig vil Oslo-guttens kontrakt bli fristilt i januar. Mats Møller Dæhli har blitt en publikumsfavoritt i Wales. Likevel har også han slitt med spilletid under den nye Cardiff-manageren, Russel Slade.

Siste nytt

 • Kvinnekombinert inn på VM-programmet

  Kombinert for kvinner blir for første gang VM-øvelse i Oberstdorf i 2021, sammen med lagkonkurranse i hopp for kvinner. Det ble klart på FIS-kongressen i greske Costa Navarino fredag.

 • – Ronaldo tilbudt å betale 140 mill.

  Cristiano Ronaldo skal ifølge avisen El Mundo ha foreslått å betale de over 140 mill. kronene (14,7 mill. euro) han er skyldig i skatt til spanske myndigheter. Ronaldo er beskyldt for å ha unndratt skatt gjennom å bruke skatteparadiser i utlandet i årene 2011 til 2014.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Emilio Morenatti / AP
 • Junior-VM i alpint 2020 til Narvik

  Narvik skal arrangere junior-VM i alpint 2020. Det ble besluttet på FIS-kongressen i Hellas torsdag. Mesterskapet skal arrangeres 5.–15. mars 2020. I Narvik jobbes det for å få senior-VM i 2025.

Sendeplan

Kl. Program Kanal