Hopp til innhold

Egersund tilbake på opprykksplass

Egersund slo tilbake etter tapet for Raufoss forrige runde og slo Åsane 1-0 på hjemmebane. Seieren sender dem opp på andreplass i 1. divisjon.

Egersund har vært involvert i en rekke målrike kamper denne sesongen, men onsdagens oppgjør ble ikke en av dem.

Åsane var flere ganger nær kampens første scoring i førsteomgangen, og etter hvilen kom de så nærme som stolpen. Det var likevel bare Egersund som fant veien til nettmaskene.

Etter en sterk sesongstart har de kontinuerlig vært i toppsjiktet i ligaen. Med 6-3-2 i statistikk er de på andreplassen etter elleve spilte kamper. Ligaleder Kongsvinger er tre poeng bedre.

Åsane har på sin side slitt i første del av sesongen. Klubben er blant fire klubber med ti poeng. Bare Sandnes Ulf (ni poeng) og Aalesund (åtte) har færre. De står fortsatt med ett fattig poeng på bortebane så langt i år.

NM fotball menn 2017, 3. runde: Ørn-Horten-Vålerenga (0-1 e.e.o.)
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB

Siste nytt

 • Israels fotballandslag får delta i OL

  Det israelske herrelandslaget i fotball får delta i OL til tross for at de er klagd inn til Fifa.

  Organisasjonen skulle i utgangspunktet ta stilling til om hvorvidt Israel skal ekskluderes fra internasjonale konkurranser torsdag, men skrev i en pressemelding at de trenger lenger tid. En beslutning er ventet senest 31. august, melder Fifa selv.

  Det betyr at OL-kvalifiserte Israel blir å se i fotballturneringen under lekene. Der skal de møte Japan, Mali og Paraguay.

  Israel
  Foto: ATTILA KISBENEDEK / AFP
 • Medier: Japansk OL-håp sendes hjem etter røyking

  Den japanske turneren Shoko Miyata skal ha blitt sendt hjem fra OL-oppladningen etter å ha blitt tatt i å røyke en sigarett. Det skriver flere medier, blant andre BBC, som refererer til Kyodo News.

  Det er allerede bekreftet at hun forlater laget.

  De skriver videre at røyking er ikke tillatt i leiren og hun er dessuten 19 år gammel, mens aldersgrensen for røyking i Japan er 20 år.

  Hun ble regnet som en mulig medaljekandidat for japanerne og har VM-bronse, samt to sølv og én bronse i asiamesterskapet på CV-en.

  Belgium Gymnastics World
  Foto: Virginia Mayo / AP
 • Nettavisen: Brækhus får ny tittelkamp 10. august

  Cecilia Brækhus (42) skal kjempe om to VM-belter i en tittelkamp mot slovenske Ema Kozin (25) i Las Vegas 10. august, melder Nettavisen.

  Det bekreftes i en pressemelding avisen har mottatt.

  I kampen mot Kozin skal boksedronningen kjempe om WBO- og WBC-tittelen.

  – Jeg gleder meg til å konkurrere på boksingens største scene. Det er noe helt spesielt med å få gå tittelkamp i Mandalay Bay Resort and Casino, sier Brækhus i en uttalelse.

  Ifølge Brækhus selv, blir titteloppgjøret i Las Vegas hennes siste kamp i utlandet. (NTB)

  Cecilia Brækhus og Jessica McCaskill
  Foto: Ed Mulholland / Matchroom / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal