Eckhoff vant ikke: – Litt digg

Marte Olsbu Røiseland var best av de norske skiskytterne i fredagens 15 kilometer i Pokljuka med en 11.-plass. Tre minutter foran var Denise Herrmann fra Tyskland som vant. Svenske Hanna Öberg kom på andreplass, mens Anaïs Bescond fra Frankrike tok tredjeplassen.

Tiril Eckhoff har vunnet det meste i det siste, men fredag endte hun på 17.-plass. – Litt digg at det går «ræva», for da har jeg noe å trene på fremover. At jeg får en i trynet nå, sa Tiril Eckhoff til NRK etter rennet.

Rennet pågår fortsatt, men alle de «antatt beste» er i mål.

Skiskyting kvinner 15 km, verdenscup Pokljuka
Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Siste nytt

 • Ruud vann trass fingertrøbbel

  Casper Ruud måtte tape og smørje to fingrar midt i andre sett, men slo likevel Alejandro Tabilo 6-4, 7-5 i ATP-turneringa i Santiago i natt.

  I kvartfinalen fredag skal Ruud møte ein ny argentinar, Renzo Olivo.

  Ruud er rangert som nummer to i turneringa.

  Argentina Open Tennis
  Foto: Gustavo Garello / AP
 • Lyon overrasket med seier

  Lucas Tousarts nydelige scoring var nok da Lyon slo Juventus 1-0 i mesterligaens åttedelsfinale. Scoringen gir Lyon et godt utgangspunkt foran bortekampen i Torino 17. mars. Juventus og Cristiano Ronaldo slet stort med å komme seg til de store målsjansene i Frankrike.

  Tousart
  Foto: PHILIPPE DESMAZES
 • Ramos så rødt da City snudde kampen

  Isco sendte Real Madrid i føringen mot Manchester City i mesterligaens åttedelsfinale, men to raske scoringer fra Gabriel Jesus og Kevin de Bruyne (straffe) gjorde at gjestene tar med seg et glimrende utgangspunkt før returkampen. Fem minutter før slutt gikk det fra vondt til verre for Real Madrid da kaptein Sergio Ramos ble utvist etter å ha taklet Jesus som bakerste mann.

  Ramos
  Foto: SERGIO PEREZ / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal