Eckhoff med sin andre NM-seier

Tiril Eckhoff vant søndag morgen fellesstarten i rulleskiskyting på Voss. Det var Fossum-utøverens andre gull på to dager i mesterskapet.

Marte Olsbu Røiseland ble nummer to for andre dag på rad, mens Karoline Knotten ble nummer tre.

Tiril Eckhoff
Foto: Hans Henrik Bårtvedt / NRK

Siste nytt

 • Sagosen i målform mot Aalborg

  Sander Sagosen vart kampen si store stjerne med elleve mål, da Kiel slo Aalborg på bortebane 31–23 i meisterligaen i handball.

  Kiel gjekk til pause med 17-9, der Sagosen hadde putta seks ballar i mål. Sagosen hadde ei utteljing på 78 prosent av avslutningane.

  Sander Sagosen
  Foto: Rene Schutze / AP
 • Vipers knuste Larvik

  Vipers Kristiansand og Nora Mørk sendte over 40 baller inn bak den tidligere storheten Larvik på vei til 41–26-seier i eliteserien i håndball onsdag.

  Mørk har en fortid i Larvik der hun vant mesterligaen i 2011. Vipers ledet 20-13 ved pause, men forspranget økte solid i løpet av andreomgangen.

  Våren 2018 forsvant hegemoniet i norsk kvinnehåndball vel 15 mil sørover fra Larvik til Kristiansand. Vipers tok da sitt første seriegull, to poeng foran LHK, av hittil tre. (NTB)

  Mesterligaen håndball kvinner, Team Esbjerg - Vipers Kristiansand (27-27)
  Foto: John Randeris/scanpix Ritzau / NTB
 • Federer tror på comeback i januar

  Tennisikonet Roger Federer (39) er på god vei tilbake etter to kneoperasjoner. Han forventer å være på plass i Australian Open på nyåret.

  Han har ikke konkurrert siden Australian Open i januar, og nettopp Grand Slam-turneringen i Melbourne kan fort bli arenaen for sveitserens comeback.

  – Jeg er på rett spor. Gradvis kommer jeg tilbake, men jeg tar meg den tiden som trengs. Jeg stiller kun opp i en turnering om jeg er 100 prosent klar. I øyeblikket ser det ut til at jeg er tilbake i Australian Open, sier Federer til det sveitsiske magasinet Schweizer Illustrierte. (NTB)

  Roger Federer var best betalt i fjor.
  Foto: Rodger Bosch / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal