Hopp til innhold

Eagle hjalp Hovland til kjempestart på tittelforsvaret

Viktor Hovland fikk en god start i jakten på en ny seier i PGA-turneringen i Mexico da han gikk den første runden på seks slag under par.

To av hans tre PGA-titler er tatt på banen Mayakoba, og etter første dag ligger han godt plassert på foreløpig delt 5.-plass. Amerikanske Will Gordon leder turneringen på åtte slag under par, men han er ikke ferdig med sin første runde ennå.

Etter at han hadde gått de første ni hullene på par, viste nordmannen klasse da han gikk de siste ni hullene på seks slag under par. Det ved hjelp av fire birdier og én eagle.

Hovland startet den første runden på banens tiende hull, og fikk en birdie allerede på hull to. To hull senere måtte han imidlertid tåle en bogey. På hull 16 ble det en ny birdie, men han ble umiddelbart satt tilbake med bogey på det neste.

Nordmannen startet de siste ni hullene på flott vis med to birdier på rappen, før han fikk nye birdier på hull fem og seks. På par fem-hullet etterpå klemte han til med en eagle.

– Det er et ganske spesielt sted i min karriere. Jeg har veldig mange gode minner her. Å vinne her enda en gang hadde selvfølgelig vært enda kulere. Det er det som er planen, sa Hovland før turneringen. (NTB)

Japan Golf Zozo Championship
Foto: Tomohiro Ohsumi / AP

Sportsnyheter

Martin Ødegaard

Solbakken raser over Ødegaard-avgjørelse: – Fransk arroganse

Ekspertene er ikke i tvil: Martin Ødegaard og Norge ble snytt for et soleklart straffespark mot Spania, som til slutt vant komfortabelt. Norge sløste med sjansene og raknet fullstendig.

Siste nytt

 • Borge i tetkampen på LPGA-touren

  Celine Borge er hittil i delt ledelse i LPGA-turneringen i Arizona. Det er hennes debut på den kvinnelige topptouren i golf.

  Borge gikk den tredje runden av turneringen på hele ni slag under par og slo seg rett inn i tetkampen, skriver VG.

  Hun deler ledelsen med thailandske Ariya Jutanugarn, men det er noen like bak som ikke har fullført sin tredje runde.

  Borge er den første norske golfer på LPGA-touren siden Suzann Pettersen. Tønsberg-jenta Borge rykket opp etter godt spill i fjor. Det er toalt 18 milioner kroner i premiepotten i turneringen i Arizona. (NTB)

 • Straffebom og marerittåpning for Norges U21-lag

  Det ble ingen festkveld i Spania for Leif Gunnar Smeruds U21-gutter da de tapte 0-3 mot Nederland i en treningskamp lørdag kveld.

  Norge fikk en marerittstart på kampen da Elayis Tavnsan headet et innlegg inn i Henrik Heggheim, og ballen trillet i mål bak Mads Hedenstad Christiansen etter bare tre minutter.

  Vondt ble til verre kun to minutter senere da Crysencio Summerville banket inn nederlendernes andre mål.

  Kaptein Erik Botheim fikk en gyllen mulighet til å redusere da Norge ble tildelt straffespark etter at Jesper Dalan ble sparket i ansiktet. Serie A-proffen var imidlertid rusten fra krittmerket og brente straffen.

  I forkant av straffesituasjonen var Johan Hove nære noe stort da han hamret et frispark i tverrliggeren.

  Men der Norge var upresise, var Nederlenderne dødelig effektive. For bare et par minutter etter straffebommen, nikket Ludovit Reis inn 3-0-målet for de oransje. (NTB)

  Fotball, menn, U21, EM-kvalifisering Norge - Aserbajdsjan (2-1)
  Foto: Lise Åserud / NTB
 • Slik stiller Norge mot Spania

  Ståle Solbakken har tatt ut følgende lag til bortekampen mot Spania: Ørjan Håskjold Nyland – Marcus Holmgren Pedersen, Stefan Strandberg, Leo Skiri Østigård, Birger Meling – Martin Ødegaard, Patrick Berg, Fredrik Aursnes – Sander Berge, Alexander Sørloth, Mohamed Elyounoussi.

  Martin Ødegaard
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Nektet å prate om Haaland - så skjedde dette 01:00
Neste