Dürr utestengd på livstid

Den austerrikske tidlegare langrennsløparen Johannes Dürr er utestengd på livstid for si rolle i eit doping-nettverk gjennom fleire år.

Det var Austerrikes antidoping-komité som kunngjorde dette i dag.

Dürr blei utestengd frå Sotsji-OL i 2014 for bruk av EPO. Sist vinter var han varslar for Operasjon Aderlass, som avslørte eit dopingnettverk gjennom rai under ski-VM i Seefeld, der 21 personar i fem idrettar blei tekne for å vere involverte.

Dürr blei utestengd i to år etter Sotsji-avsløringa. No har alle hans resultat sidan 2014 blitt annullert.

Dürrs lagkameratar Max Hauke og Dominik Baldauf, saman med syklistane Georg Preidler og Stefan Denifl er utestengde i fire år for medverknad i dopingringen.

Johannes Dürr dopingdokumentar
Foto: ARD

Siste nytt

 • Mbappé i storform for PSG

  Tre mål fra Kylian Mbappé og en Mauro Icardi-dobbel sørget for 5-0 seier for PSG borte mot Club Brugge i mesterligaen tirsdag. Med ni poeng og 9-0 i målforskjell på tre kamper er Paris Saint-Germain på strak vei mot sluttspillet.

  Mbappe
  Foto: Kenzo Tribouillard / AFP
 • Dybala reddet Juventus

  Lokomotiv Moskva sjokkerte Juventus i Torino i mesterligaen tirsdag. Aleksey Miranchuk sendte russerne i ledelsen etter 30 minutter. Det så lenge ut til å holde, men så scoret Paulo Dybala to mål på tre minutter og sikret 2-1 for italienerne.

  Italy Soccer Champions League
  Foto: Andrea Di Marco / AP
 • Etterlengtet Real Madrid-seier

  Real Madrid hadde til gode å vinne i årets utgave av mesterligaen. Inntil i dag. På besøk hos Galatasaray satt Toni Kroos inn 1-0 for spanjolene. Det ble også resultatet. Real Madrid er på andreplass i gruppen, fem poeng bak PSG som leder.

  Champions League - Group A - Galatasaray v Real Madrid
  Foto: Kemal Aslan / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal