Duket for søster-duell i den franske cupfinalen

Ada Hegerberg scoret ett av målene da Lyon tok seg til cupfinalen i Frankrike. Der møter hun søsteren Andrine og Paris Saint Germain.

Søstrene Andrine Hegerberg og Ada Hegerberg

SØSTER-MØTE: Ada og Andrine Hegerberg er klar for cupfinale i Frankrike.

Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Ada Hegerberg og hennes Lyon er klar for finalespill i cupen etter at de franske mesterne slo Montpellier 4-0 mandag kveld.

Hegerberg, som er i kjempeform for tiden, satte inn kampens siste scoring etter 82 minutter (se scoringen lenger nede i artikkelen).

Søster Andrine og Paris Saint Germain slo Soyaux 3-0 i sin semifinale. Målscorere for PSG var Marie Laure Delie (to scoringer) og Irène Paredes.

Dermed er det altså duket for et oppgjør med de to søstrene på hver sin side av banen - om de spiller.

Laster Twitter-innhold

Lyon er nå både i finalen i den franske cupen og i mesterligafinalen.

I tillegg er klubben på god vei til å ta sin 12. serietittel på rad. Lyon topper nemlig tabellen med åtte poeng foran PSG med tre serierunder igjen.

– Vi er der vi skal være, og veien hit har vært fantastisk. En vellykket sesong for meg er å stå igjen med alle titlene pluss være toppscorer i alle turneringer, sa Hegerberg til NRK nylig.

Les også: «Folk tror jeg er som Zlatan. Det er jeg ikke»

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Ny remis for Carlsen

  Magnus Carlsen spilte remis mot Fabiano Caruana i storturneringen i Karlsruhe tirsdag. Carlsen spilte med svarte brikker og etter 71 trekk var det over med remis. Verdensmesteren har nå spilt 54 partier på rad uten tap i klassisk sjakk.

  carlsen
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
 • Løke-show for Storhamar

  Heidi Løke scoret hele ni ganger da Storhamar slo Byåsen 26-21 og tok første stikk i sluttspillkvartfinalen i håndball. Lagvenninne Malene Aambakk stod for seks fulltreffere. I den andre kvartfinalen vant Molde 24-21 borte mot Larvik.

  løke
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • De Bruyne mister United-kampen

  Manchester Citys Kevin de Bruyne blir ikke klar til onsdagens derby mot Manchester United. Det bekreftet City-manager Josep Guardiola på en pressekonferanse tirsdag. De Bruyne pådro seg en muskelskade i låret i toppmøtet med Tottenham lørdag.

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Rui Vieira / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal