Duket for søster-duell i den franske cupfinalen

Ada Hegerberg scoret ett av målene da Lyon tok seg til cupfinalen i Frankrike. Der møter hun søsteren Andrine og Paris Saint Germain.

Søstrene Andrine Hegerberg og Ada Hegerberg

SØSTER-MØTE: Ada og Andrine Hegerberg er klar for cupfinale i Frankrike.

Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Ada Hegerberg og hennes Lyon er klar for finalespill i cupen etter at de franske mesterne slo Montpellier 4-0 mandag kveld.

Hegerberg, som er i kjempeform for tiden, satte inn kampens siste scoring etter 82 minutter (se scoringen lenger nede i artikkelen).

Søster Andrine og Paris Saint Germain slo Soyaux 3-0 i sin semifinale. Målscorere for PSG var Marie Laure Delie (to scoringer) og Irène Paredes.

Dermed er det altså duket for et oppgjør med de to søstrene på hver sin side av banen - om de spiller.

Laster Twitter-innhold

Lyon er nå både i finalen i den franske cupen og i mesterligafinalen.

I tillegg er klubben på god vei til å ta sin 12. serietittel på rad. Lyon topper nemlig tabellen med åtte poeng foran PSG med tre serierunder igjen.

– Vi er der vi skal være, og veien hit har vært fantastisk. En vellykket sesong for meg er å stå igjen med alle titlene pluss være toppscorer i alle turneringer, sa Hegerberg til NRK nylig.

Les også: «Folk tror jeg er som Zlatan. Det er jeg ikke»

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Borussia Dortmunds første serietap

  Bunnlaget Fortuna Düsseldorf påførte serieleder Borussia Dortmund sesongens første serietap og duket for ny spenning i gullkampen. Målscorerne var Dodi Lukebakio, før Jean Zimmer sørget for 2-0-seier.

  SOCCER-GERMANY-DUS-DOR/
  Foto: THILO SCHMUELGEN / Reuters
 • Zlatan forlenget med LA Galaxy

  Zlatan Ibrahimovic har signert en ny kontrakt med Los Angeles Galaxy og spiller for klubben i Major League Soccer også neste år. Den svenske 37-åringen signerte for Galaxy i mars etter å ha blitt fristilt av Manchester United.

  MLS Red Bulls Galaxy Soccer
  Foto: Chris Carlson / AP
 • Ingrid Syrstad Engen til Wolfsburg

  Ingrid Syrstad Engen har signert for Wolfsburg, melder VG. 20-åringen sier til avisen at hun har signert en kontrakt på to og et halvt år med den tyske toppklubben, men fram til sommerens VM leies hun tilbake til LSK Kvinner.

  Ingrid Syrstad Engen
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal