NRK Meny
Normal

Dropper spill i Oslo

Suzann Pettersen prioriterer turnering i USA.

Suzann Pettersen
Foto: DARREN STAPLES / REUTERS

Tutta vil spille LPGA-turneringen i Portland 22.-24. august og har følgelig trukket seg fra europatouren i Oslo samme helg.

Hun kommer til å fly direkte fra Portland til Oslo for å være med på sin egen juniorturnering Suzann Junior Challenge samt forpliktelser for Norges Golfforbund.

- Jeg har tatt denne beslutningen for å gi meg en sjanse til å være med på de resterende LPGA-turneringene og for å forsvare eller forbedre min ranking som er avgjørende for min videre sportslige karriere, sier hun.

Hun sier at det var en ekstremt vanskelig beslutning å droppe turneringen i Oslo, og beklager overfor norske golftilhengere og dem som er involvert i turneringen.

Hun trenger gode plasseringer på LPGA-touren for å få komme med i turneringer med begrenset startfelt mot slutten av sesongen. Suzann Pettersens neste turnering er Canadian Open i Ottawa 14.-17. august.

Siste nytt

 • Vil overraske konkurrentene

  Landslagssjef Stig Kristiansen sier til NRK før start at laget har hatt «et veldig godt møte i går (lørdag)». Her ble oppgavene klarlagt, men landslagssjefen holder kortene tett til brystet. – Vi ønsker at det skal være en overraskelse. Vi lurer på hva de andre gjør, så det er det samme spillet. Vi har to kapteiner, og målet er å få dem billigst og lengst til finalen, gjerne med flere rundt seg, sier Kristiansen.

  Kristiansen
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 • Wenger spår drastiske endringer

  Arsenal-manager Arsène Wenger er overbevist om at spillereglene på overgangsmarkedet vil bli radikalt endret etter sommerens elleville pengebruk, skriver NTB. – Jeg tror det kommer til å skje noe politisk i løpet av de neste tolv månedene som vil regulere og begrense pengebruken, sier Wenger.

  Wenger
  Foto: BEN STANSALL / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel