Drømmetreff og målgivende i Ødegaard-show: – Det er bare å bukke

Martin Ødegaard var i det lekne hjørnet mot Eibar. Nordmannen serverte forretten, før han sto for desserten i San Sebastián.

MArtin Ødegaard jubler for scoring

I VINKELEN: Martin Ødegaard plasserte ballen i vinkelen i 2. omgang. Før hvilen fant han pannebrasken til lagkompisen som sørget for 1-0-ledelse.

Foto: Alvaro Barrientos / AP

Laster innhold, vennligst vent..

Først fant nordmannen lagkompisen Robin Le Normand med et presist innlegg.

Før Martin Ødegaard i andre omgang serverte publikum på San Sebastián en bananskru rett i vinkelen.

– Det er bare å bukke for nordmannen, utbrøt den svenske kommentatoren.

Laster Twitter-innhold

23-åringen skjøte «La Real» opp i ryggen på topplagene i La Liga. Med seieren har nemlig Real Sociedad klatret til 4. plass på tabellen med sine 26 poeng.

– «Man of the match» er Ødegaard, la svensken til.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Australsk delstat vil søke om OL

  Den australske delstaten Queensland avgjorde mandag at den vil søke om å bli tildelt de olympiske sommerlekene for 2032. Delstatsregjeringen signerte planen om å søke mandag. Nå må statsminister Annastacia Palaszczuk avvente om Queensland får den føderale regjeringens støtte til planene.

  – Først av alt dreier dette seg om stolthet for vår delstat og vil plassere oss tydelig på kartet. Men det er også de fordelene dette vil kunne gi til de kommende generasjonene, sa Palaszczuk i en uttalelse gjengitt av den nasjonale kringkasteren ABC News.

  Tidligere i år lovet Australias statsminister Tony Morrison sin støtte dersom delstaten skulle søke. (NTB)

  The London 2012 Olympic Games
  Foto: Kimmo Mäntylä / NTB scanpix
 • Johaug og Warholm fikk pris

  Langrennsdronningen Therese Johaug og friidrettsstjernen Karsten Warholm ble kåret til årets idrettsutøvere på NISO-gallaen.

  I år som i fjor var det dermed friidrett og langrenn som stakk av med de gjeveste prisene, skriver VG. I fjor ble Marit Bjørgen og Jakob Ingebrigtsen kåret til årets utøvere av medlemmene i Norske Idrettsutøveres Sentralorganisasjon (NISO).

  Stjerneskuddet Erling Braut Haaland (19), som har slått igjennom på Fotball-Europas største scene i høst, fikk med seg to priser på søndagens galla. Han ble kåret til årets profil og årets unge fotballspiller. (NTB)

  Tommel opp fra Karsten Warholm
  Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal