Drømmestart for Guardiola - etter selvmål av tidligere Manchester United-spiller

Det så ut til å gå mot poengdeling i seriepremieren, men en uheldig Patrick McNair sørget for at Pep Guardiola og Manchester City fikk den best tenkelige starten.

SOCCER-ENGLAND-MCI-SUN/

KUNNE JUBLE: Pep Guardiola var i kjent stil svært aktiv på sidelinjen. 45-åringen seiret i sin Premier League-debut.

– Alle vet at Premier League er tøft, ler Guardiola etter kampen.

Forventningene til Guardiola og Manchester City er skyhøye, og det var forventet at de lyseblå enkelt skulle slå lille Sunderland.

Det ble ingen enkel oppgave i årets første Premier League-kamp, men Guardiolas menn gikk oppskriftsmessig i ledelsen.

Raheem Sterling ble felt i sekstenmeteren, Sergio Kün Aguero var sikker fra straffemerket.

Manchester City presset på for dagens andre scoring, men slet med å bryte gjennom forsvaret til Sunderland. Så skjedde det som så ofte skjer når man ikke klarer å punktere fotballkamper.

FBL-ENG-PR-MAN CITY-SUNDERALAND

DRØMMESTART: Sergio Kün Aguero sendte Manchester City-fansen til himmels fire minutter.

Etter 70 spilte minutter sørget Jermaine Defoe for at lagene var like langt etter et lekkert angrep.

– Vi burde vært mer aggressive og gjort en del ting annerledes, erkjenner suksesstreneren etter kampen.

Etter Defoes scoring så det lenge ut til å gå mot uavgjort, men tre minutter før full tid styrte Patrick McNair et innlegg i eget mål.

– Nå har vi noe å bygge videre på. Det er utrolig viktig å starte med seier. Det gir selvtillit til spillerne, treneren og alle rundt laget. Det må vi ta med oss, sier 45-åringen til BT Sport.

På tampen fikk stortalentet Kelechi Iheanacho en kjempemulighet til å punktere kampen, men nigerianeren misset, til stor fortvilelse hos Guardiola.

JUBEL: Manchester City-spillerne kunne juble for seier i seriepremieren.

• Storhamar knuste Vålerenga

Storhamar var klart best og vant den tredje kampen 4-1 i NM-finaleserien mot Vålerenga.

Laget fra Hamar leder nå 2–1 i kamper, og mangler to seire på å sikre seg kongepokalen.

Storhamars Sverre Rønningen ble kampens store spiller med to mål for vertene.

NM-sluttspillet ishockey menn, finale 1. kamp (best av 7), Storhamar -Vålerenga (5-1)
  • Norsk hockey-tap i Ungarn

Norge tapte 1–2 mot Ungarn i en privatlandskamp i ishockey fredag kveld.

Viktor Granholm scoret Norges mål i overtall i det som NTB omtaler som en kamp som «ikke vil bli husket lenge».