NRK Meny
Normal

Drømmen kan bli knust før kampen

Semifinaledrømmen til de norske håndballguttene kan være knust før de går på banen i ettermiddag.

Frank Løke
Foto: Kallestad, Gorm / SCANPIX

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Norge er avhengige av at Danmark slår Tyskland før de selv skal møte Polen.

Resultatet av Danmark-kampen kommer til å prege innsatsen mot Polen, tror Frank Løke.

- Det er bare slik i håndball. Har vi ikke noen sjanse til å gå til semifinalen kan det prege kampen uten at det burde gjøre det, sier Frank Løke til NRK.

Resultater fra håndball-VM

Les: Slik går Norge til semien

Den norske strekspilleren er redd noe av gutsen forsvinner dersom danskene ikke klarer å hjelpe Norge med seier over tyskerne.

Da vil norsk seier over Polen best gi mulighet til spill om 5. plass. Men skulle de norske håndballguttene ennå ha los på semifinale når de går på banen, kommer innsatsen og motivasjonen til å nå i taket.

- Jeg tror at det er en fordel hvis vi får se på slutten hvordan det ligger an, hva som skjer og hvilke muligheter vi har. Hvis vi får en mulighet til å gå til semifinale, så tror jeg at vi tar den, sier Løke videre.

Nett-TV: Sliten Kjelling

Video nsps_upload_2009_1_26_20_4_45_289.gif
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Siste nytt

 • Ingebrigtsen med nytt EM-krav

  Filip Ingebrigtsen løp på 13.30,48 på 5000 meter under et stevne i belgiske Heusden lørdag kveld. 25-åringen kom rett fra fredagens stevne i Monaco, hvor han satte ny Norges rekord på 1500 meter. Lørdag klarte han også EM-kravet på 5000 meter.

  Filip Ingebrigtsen
  Foto: Jasper Jacobs / AFP
 • Koreas første fellesgull på 27 år

  Bordtennisduoen bestående av sørkoreanske Jang Woo-jin og nordkoreanske Cha Hyo Sim gikk helt til topps i en bordtennisturnering avholdt i Daejon. Ikke siden 1991 har et felles koreansk lag tatt gull i en idrett, også da i bordtennis. I april ble det holdt et toppmøte mellom landene hvor de lovet å øke sitt samarbeid innen sport.

  Foto: Hong Hae-in / AP
 • Sterk slutt sikret seier

  Spanske Omar Fraile sikret sin første etappeseier i Tour de France da han gikk til topps på den 14. etappen i årets utgave. På Belgias nasjonaldag så det lenge ut til at det skulle bli belgisk etappeseier, men Fraile ble for sterk opp monsterbakken.

  Tour de France
  Foto: Benoit Tessier / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
X Games Minneapolis
X Games Minneapolis -- Menn BMX Dirt Finale | Menn Motorcross Best Whip Finale | Menn Motocross Best Trick Finale | Menn Skateboard Big Air Finale