Sportsnyheter

Reistad

Disse bildene bekymrer Norge: Supertalentet i store smerter

TOKYO/OSLO (NRK): Henny Reistad (22) rakk å vise hvorfor mange mener hun er den neste store håndballstjerna før hun måtte ut med skade. Etterpå var Thorir Hergeirsson bekymret for hvor alvorlig skaden kan være.

Siste nytt

 • Carvajal forlenger med Madrid

  Den spanske backen Dani Carvajal forlenger sin kontrakt med Real Madrid fram til 2025, opplyser storklubben torsdag.

  29-åringen kom opp gjennom Madrids akademi før han fikk et opphold i Bayer Leverkusen i Tyskland. Siden er det blitt fire Champions League-titler og to La Liga-gull på Carvajal i Real Madrid.

  Torsdag forlenget han kontrakten sin til å gjelde fram til 2025. Dermed blir iallfall en brikke i Real Madrid-forsvaret værende. (NTB)

  UEFA Super Cup 2016.
  Foto: Ned Alley / NTB
 • Kjøll om trusebot: – Uakseptabelt

  Idrettspresident Berit Kjøll gir de norske beachhåndballjentene støtte i striden om de må spille i truser og bikinioverdel og ber om at reglene endres.

  Det har vekket oppsikt internasjonalt at det norske landslaget ble bøtelagt for å stille i tights i EM-bronsefinalen i Bulgaria. De norske spillerne krever at reglene endres. Mennene må ikke spille i like korte underdeler.

  – I likhet med Håndballforbundet, mener jeg dette regelverket både er kjønnsdiskriminerende og uakseptabelt, sier Kjøll til NTB.

  Idrettspresidenten viser til at håndballforbundet har støtte fra flere europeiske land, og ber om en internasjonal innsats for å få endret regelverket.

  Møte om norsk idrett i lys av koronapandemien.
  Foto: Berit Roald / NTB
 • Berget uavgjort – leder gruppa

  Sverige leverte sterkt mot gullfavoritt Frankrike i kvinnenes OL-turnering i håndball, og berget poeng med 28-28. Nå er Sverige gruppeleder.

  Frankrike har vunnet 17 av 20 kamper mot Sverige på 2000-tallet, men klarte altså ikke å gjøre det samme i OL. Carin Strömberg banket inn sju mål for svenskene, og sørget for flere utvisninger til de franske spillerne.

  På det meste ledet Frankrike med fem mål i første omgang, men til pause var stillingen 17-16 til Frankrike. I andre omgang viste Ryde seg som en klassekeeper, og i sluttsekundene reddet hun en straffe.

  Sverige har fem poeng og gode muligheter til å gå til kvartfinale.

  Tokyo Olympics Handball
  Foto: Sergei Grits / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal