NRK Meny
Normal

Pedersen senket Sogndal på ti minutter: – Det var deilig

Et touch på ballen var nok for å sikre Marcus Pedersens første nettkjenning etter skadeavbrekket. På ti minutter snudde han tap til seier for Strømsgodset.

Pedersen

TILBAKE: Marcus Pedersen var tilbake etter lyskeskaden i kampen mot Sogndal.

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Sogndal hadde overtaket med 0-1 i det Marcus Pedersen kom innpå i sin første eliteseriekamp for sesongen. Hedmarkingen har vært ute med en lyskeskade og har derfor måtte stå over de første kampene denne sesongen.

Snudde kampen på ti minutter

Tre minutter og et touch var nok for å sende Godsefansen til himmels. Etter et innlegg som Sogndal slet med å klarere var Pedersen perfekt plassert foran boksen og sikret utligning.

Bare syv minutter senere var samme mann på ballen igjen. Etter nydelig pasningsspill fra Godset slo Lars-Christopher Vilsvik ballen inn fra høyre, Pedersen hælflikker ballen i mål og har snudd kampen på ti minutter.

– Jeg hadde kontakt med Lars og han så hva jeg ville. Da var det bare å hæle den inn. Det var morsomt å få score et slikt mål, sier Pedersen til TV2 etter kampen.

– Alt gikk imot oss

Som nevnt var det Sogndal som hadde overtaket før Pedersen kom innpå. To minutter etter hvilen sendte Bjørn Inge Utvik gjestene i føringen, ellers gikk mye imot for Sogndal.

I første omgang scoret Ole Amund Sveen etter innlegg fra høyre. Men dommeren annullerte scoringen etter en duell mellom Ramsland og Hamound inne i feltet.

rødt

RØDT: Sogndal måtte spille den siste halvtimen med ti mann etter at Babacar Sarr fikk sitt andre gule kort.

Foto: Larsen, HÂkon Mosvold, Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix

– Alt gikk imot oss i dag. Med dommeravgjørelser og alt. Det er ikke knutefotball man spiller her, sa Sogndal-trener Eirik Bakke etter kampen.

I tillegg måtte gjestene spille med ti mann den siste halvtimen etter at Babacar Sarr fikk sitt andre gule kort. Denne avgjørelsen fikk Bakke til å rase fra sidelinjen.

– Det er vanskelig å slå Godset på Marienlyst når man er ti mann og far alt imot seg, legger han til etter kampen.

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal