NRK Meny
Normal

Dramatisk for USAs stafettkvinner

Muna Lee hadde akkurat fått stafettpinnen på annen veksling, da hun fikk problemer og snublet ut av 4 x 100-meteren med strekk på baksiden av låret.

Video nsps_upload_2009_8_22_19_22_3_2875.jpg

De amerikanske jentene hadde en klar ledelse i heatet sitt etter at Lauryn Williams og Alexandria Anderson hadde løpt glimrende på de to første etappene.

Men i stedet for å løpe triumferende i mål og forberede seg for finale senere på kvelden lørdag, endte stafetten med at Muna Lee måtte bæres av banen etter strekken og uhellet i siste sving, mens Brasil og Russland løp inn til sikker finaleplass i det tredje heatet.

Muna Lee

Muna Lee trilles av banen. Sjekk uttrykket til den tyske VM-maskoten.

Foto: OLIVER LANG / AFP

Det var kvartetten fra Jamaica som var raskest i kvalifiseringen på 4 x 100 meter stafett for kvinner lørdag med 41,88 sekunder, 78 hundredeler foran Bahamas.

USA har vunnet den korte stafetten for kvinner i de to siste mesterskapene, men i Berlin ligger alt til rette for den første triumfen til Jamaica siden 1991.

Siste nytt

 • Knepent tap for Andersen

  Jørn Andersen sitt Nord-Korea gikk på sitt andre ettmålstap i østasiamesterskapet i fotball tirsdag, skriver NTB. Et selvmål gjorde at kampen mot nabo Sør-Korea endte 0-1. Tapet gjør at nordkoreanerne ikke har sjanse til å vinne mesterskapet.

  Jørn Andersen i Nord-Korea
  Foto: Lasse Evensen
 • Patrick Thoresen melder seg OL-klar

  Patrick Thoresen og de andre proffene i ishockeyligaen KHL har fått grønt lys til å delta i OL. Det ble offisielt klart da Russlands olympiske komité tirsdag ga sin støtte til at russiske idrettsutøvere kan delta i OL under nøytralt flagg.

  Patrick Thoresen
  Foto: NRK
 • Bohinen aktuell for Viking

  Lars Bohinen er favoritt til jobben som ny trenar i Viking, melder Stavanger Aftenblad. Viking vil ikkje kommentere saka.

  48-åringen har eitt år igjen av avtalen med Sandefjord, men det skal det vere håp om å løyse, skriv avisa.

  Viking rykka ned i haust, og skal for første gong sidan 1987 spele på nivå to neste år.

  Lars Bohinen intervjues av NRK
  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal