Hopp til innhold

Dramatisk cupthriller i Bodø: – I alle dager

Det ble målfest og dramatikk da Bodø/Glimt snudde kampen og slo Viking 5-3. De gulkledde er dermed videre til semifinalen i cupen.

– Heldigvis har vi en god lojalitet og et godt samhold. Det pratet vi om i pausen. At vi klarer å snu dette er vanvittig deilig, sier Glimt-trener Kjetil Knutsen til NRK.

Amahl Pellegrino satte spikeren i kista for Glimt fire minutter før slutt.

– I alle dager for en fotballkamp, sa NRK-kommentator Patrick Rowlands.

– Det er utrolig tungt. De scorer fem mål i andre omgang og da blir det vanskelig, sier eks. Glimt- og Viking-spiller Lars-Jørgen Salvesen til NRK.

For bortelaget Viking fikk en drømmestart på kampen da Zlatko Tripic og Gianni Stensness sørget for 2-0 til pause.

Men i andre omgang reiste de gulkledde seg. Først satte Espejord reduseringen med en heading etter 52 minutter. Salvesen ville dog spolere snuoperasjonen, og svarte tilbake med å øke bortelagets ledelse igjen til 3-1.

Men derfra og ut skrudde Glimt opp dampen. Innbytter Nino Zugelj satte to kjappe scoringer på fem minutter, før Espejord satte 4-3. På overtid pirket Pellegrino inn til 5-3 og avansement for de gulkledde.

I neste runde venter vinneren av Tromsø og Lillestrøm. Den kampen spilles søndag klokken 17:00 på NRK1.

Siste nytt

 • Ny motstander for Ruud i Miami

  Det blir et nytt bekjentskap for Casper Ruud i den andre runden i Masters 1000-turneringen i Miami. Tennisstjernen skal opp mot belaruseren Ilja Ivasjka.

  Ruud er seedet som nummer tre i Miami og gikk med det direkte til den andre runden i storturneringen.

  Ruud har aldri spilt mot Ivasjka tidligere. Belaruseren er på 80.-plass på verdensrankingen og hadde fem strake tap i forskjellige turneringer før han fikk en opptur i Indian Wells. Der ble det to seirer før han røk i den tredje runden mot finalist Daniil Medvedev.

  29 år gamle Ivasjka var oppe på 40.-plass på verdensrankingen i fjor sommer. Det er hittil høyeste rangering for mannen med én tittel i karrieren.

  Han slo ut tyske Daniel Altmaier i strake sett i sin 1.- rundekamp onsdag.

  Ruud selv har slitt så langt denne sesongen. Verdensfireren har vunnet fire kamper og tapt fem. I Indian Wells sist ble det exit mot 97.-rangerte Christian Garin fra Chile. (NTB)

  Indian Wells Tennis
  Foto: Mark J. Terrill / AP
 • The Guardian: United-beilere høyner budene

  Både sir Jim Ratcliffe og sjeik Jassim Bin Hamad Al Thani skal ha høynet budene sine i håp om å ta over Manchester United. Det melder den engelske storavisa The Guardian.

  Foreløpig er det de to partenes bud som er kjent, men budene ganske så ulike. Mens Al Thani visstnok ønsker seg hele kaka av klubben, skal det være aktuelt med 69 prosent av klubben for Ratcliffes del.

  69 prosent er eierandelen til Glazer-familien.

  Fristen for å legge inn nytt bud var 22.00 onsdag kveld.

  Ineos chairman Jim Ratcliffe is pictured at Old Trafford
  Foto: PHIL NOBLE / Reuters
 • Oilers med ny seier mot Sparta

  Regjerende NM-vinner Stavanger har koblet grepet mot en ny finale. Sparta ble slått 2-1 i den tredje semifinalen. Dermed kan Oilers avgjøre duellen fredag.

  Onsdagens oppgjør ble jevnere enn de to foregående, men nok en gang kunne Oilers juble for seieren.

  Sparta måtte for enhver pris unngå undertall. I det første undertall var Nick Dineen nådeløs og da han løftet 1-0 opp i nettaket etter snaue ni minutters spill.

  Drøye to minutter ut i midtperioden kunne Robin Soudsky og Sparta-spillerne juble for sitt første mål i semifinalespillet. Soudsky fikk pirket inn pucken bak Henrik Holm etter møljespill foran mål.

  Sparta klarte å løfte seg og var mer solide inne i angrepssonen, enn tilfellet har vært i de sju andre periodene som er spilt.

  Gjestene fikk derimot et lite skudd for baugen da Bryce Gervais sendte Oilers i ledelsen med 2-1 tidlig i tredjeperioden.

  Hockey 1 semifinale: Stavanger Oilers - Sparta
  Foto: Carina Johansen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Nektet å prate om Haaland - så skjedde dette 01:00
Neste