NRK Meny
Normal

Domratsjeva: – Jeg satser på å være tilbake i januar

Ole Einar Bjørndalen fikk æren av å offentliggjøre nyheten. Nå snakker skiskytterstjerna Darja Domratsjeva ut om babylykken og veien tilbake.

domratsjeva bjørndalen

– Det er en veldig etterlengtet hendelse i livet mitt, og det er vel ikke nødvendig å si at det er det viktigste som skjer meg akkurat nå, skriver Darja Domratsjeva på sin egen blogg.

– Livet har mange sider, og det er viktig å nå de viktigste målene i tide. 30 år er den perfekte alderen, og det perfekte tidspunkten for en fødsel. I høst skal jeg bli mor, skriver skiskytteren videre.

Domratsjeva sier hun vil fortsette å trene fremover med veiledning fra legene.

– Jeg vil dele med fansen min at jeg vil fortsette å trene moderat fremover med veiledning fra legene. Jeg vil jobbe hardt og prøve å være tilbake i januar. Jeg vet at det ikke vil bli lett, men jeg er klar til å jobbe hardt og ta steg for steg tilbake til god form, skriver Domratsjeva videre.

– Det er en dristig plan, men realistisk, sier Bjørndalen.

Savner skiskyting og konkurranse

Domratsjeva sier hun har blitt invitert til en rekke arrangement i tiden fremover, men kommer ikke til å delta på dem.

– Jeg klarer ikke å uttrykke hvor mye jeg har savnet skiskytingen og deltagelse i konkurranse, men nå er planen å trene rolig og hvile, skriver hun.

– Det er et fantastisk øyeblikk i mitt liv. Jeg håper dere forstår, avslutter Domratsjeva.

Ole Einar Bjørndalen og Darja Domratsjeva

Bjørndalen offentliggjøre nyheten

På pressekonferansen i dag overrasket han alle med den ferske nyheten. Bjørndalen forklarte i dag at graviditeten har vært en positiv faktor i evalueringen da han bestemte seg for å fortsette som skiskytter.

– Vi skal bli foreldre. Det ser vi frem til og vi er veldig glad for det. Det er veldig bra planlagt. Termin er i starten av oktober, sa Bjørndalen til latter fra salen.

– Det er veldig spennende å bli far. Jeg har stor familie hjemme og er vant til unger. Det blir en ny situasjon. Vi gleder oss. Jeg gleder meg. Det blir en ny verdi i livet. Jeg setter veldig stor pris på at jeg får oppleve det.

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 Eliteserien fotball: Vålerenga - Brann