NRK Meny
Normal

Domratsjeva: – Jeg satser på å være tilbake i januar

Ole Einar Bjørndalen fikk æren av å offentliggjøre nyheten. Nå snakker skiskytterstjerna Darja Domratsjeva ut om babylykken og veien tilbake.

domratsjeva bjørndalen

– Det er en veldig etterlengtet hendelse i livet mitt, og det er vel ikke nødvendig å si at det er det viktigste som skjer meg akkurat nå, skriver Darja Domratsjeva på sin egen blogg.

– Livet har mange sider, og det er viktig å nå de viktigste målene i tide. 30 år er den perfekte alderen, og det perfekte tidspunkten for en fødsel. I høst skal jeg bli mor, skriver skiskytteren videre.

Domratsjeva sier hun vil fortsette å trene fremover med veiledning fra legene.

– Jeg vil dele med fansen min at jeg vil fortsette å trene moderat fremover med veiledning fra legene. Jeg vil jobbe hardt og prøve å være tilbake i januar. Jeg vet at det ikke vil bli lett, men jeg er klar til å jobbe hardt og ta steg for steg tilbake til god form, skriver Domratsjeva videre.

– Det er en dristig plan, men realistisk, sier Bjørndalen.

Savner skiskyting og konkurranse

Domratsjeva sier hun har blitt invitert til en rekke arrangement i tiden fremover, men kommer ikke til å delta på dem.

– Jeg klarer ikke å uttrykke hvor mye jeg har savnet skiskytingen og deltagelse i konkurranse, men nå er planen å trene rolig og hvile, skriver hun.

– Det er et fantastisk øyeblikk i mitt liv. Jeg håper dere forstår, avslutter Domratsjeva.

Ole Einar Bjørndalen og Darja Domratsjeva

Bjørndalen offentliggjøre nyheten

På pressekonferansen i dag overrasket han alle med den ferske nyheten. Bjørndalen forklarte i dag at graviditeten har vært en positiv faktor i evalueringen da han bestemte seg for å fortsette som skiskytter.

– Vi skal bli foreldre. Det ser vi frem til og vi er veldig glad for det. Det er veldig bra planlagt. Termin er i starten av oktober, sa Bjørndalen til latter fra salen.

– Det er veldig spennende å bli far. Jeg har stor familie hjemme og er vant til unger. Det blir en ny situasjon. Vi gleder oss. Jeg gleder meg. Det blir en ny verdi i livet. Jeg setter veldig stor pris på at jeg får oppleve det.

Siste nytt

 • Zuccas nye sjef klar

  51 år gamle David Quinn er ansatt som ny trener for Mats Zuccarellos NHL-klubb New York Rangers. Quinn kommer fra trenerjobben til Boston University. Quinn erstatter Alain Vigneault. Han fikk sparken bare timer etter at New York Rangers ikke tok seg til NHL-sluttspillet for første gang siden 2010.

  Mats Zuccarello Aasen
  Foto: Elsa / Getty Images
 • Ancelotti blir Napoli-trener

  Carlo Ancelotti (58) har skrevet under en treårskontrakt som trener for serie A-klubben Napoli. Ancelotti fikk sparken i Bayern München sist høst. Han erstatter Maurizio Sarri som ledet Napoli til andreplass bak Juventus. Sarri skal være aktuell som ny trener i både Chelsea og Zenit St. Petersburg.

  SOCCER-ITALY-NAP/
  Foto: Charles Platiau / Reuters
 • Viviani med sin fjerde seier

  Elia Viviani tok sin fjerde etappeseier under Giro d'Italia onsdag. Han er dermed den første italieneren på fire år til å vinne fire etapper i én og samme utgave av Giro d'Italia.

  Alle sammenlagtfavorittene kom seg helskinnet til mål, og Simon Yates er fortsatt mannen som innehar den rosa ledertrøya etter den 17. etappen over 155 kilometer fra Riva del Garda til Iseo.

  CYCLING-ITA-GIRO
  Foto: LUK BENIES / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal