Dommerbytte

Tre dager før den store VM-kampen i boksing mellom Joe Calzaghe og Mikkel Kessler byttes den ene av tre poengdommere.

Joe Calzaghe
Foto: JON SUPER / AP

Årsaken er at Calzaghe har italiensk far og walisisk mor - derav tilnavnet "The Italian Dragon". Den ene av tre poengdommere, Massimo Barrovecchio, er også italiensk.

Bokseforbundet bak en av de tre titlene det skal kjempes om (WBC), har satt inn en amerikansk dommer framfor italieneren til Kessler-manager Mogens Palles store lettelse.

- Det er en beslutning vi selvfølgelig bakker opp. Enhver kan forstå at det ikke kan være en italiensk poengdommer når den ene av bokserene nærmest er italiensk, sier Palle til dansk TV2.

Siste nytt

 • Bendtner dropper anken

  Rosenborg-spiller Nicklas Bendtner har bestemt seg for å droppe anken av sin voldsdom, skriver NTB. Også påtalemyndigheten har bestemt seg for å frafalle sin anke i saken. Dansken må dermed sone i fengsel i 50 dager. Det er ikke klart når han må sone.

  Eliteserien fotball 2018 Start - Rosenborg
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
 • Tjalve og Tyrving vann lagserien

  Tjalve blei best i mennenes lagserie i friidrett for femte år på rad. I kvinneklassen gjekk Tyrving til topps. Dei to klubbane kniva om topplassen i begge klassene, melder Norges Friidrettsforbund.

 • Skadet Vonn mister renn

  Alpinstjernen Lindsey Vonn har skadet kneet på trening og kan ikke kjøre fartsrennene i canadiske Lake Louise neste uke. Det varsler hun selv på sin Twitter-konto. Vonn har tidligere varslet at den nylig påbegynte sesongen blir hennes siste.

  ALPINE-SKIING-SWEDEN/ Lindsey Vonn of the U.S. competes during the women's Parallel Slalom City Event of the FIS Alpine Skiing World Cup in Stockholm, Sweden
  Foto: TT NEWS AGENCY / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM sjakk: Parti 9: Magnus Carlsen - Fabiano Caruana
VM sjakk: Parti 9 Magnus Carlsen - Fabiano Caruana
VM sjakk: Parti 9
VM sjakk: Parti 9: Magnus Carlsen - Fabiano Caruana